خانوما من ی مشکلی داشتم حاجتمو گرفتم یعنی معجزه شد برام دارم سکته میکنم یعنی تورو خدا حاجت روا میخوایید بشید قرآن بخونید به ائمه وصل بشید باور کنید معجزه میکنن ایشالا همه به مراد دلشوندبرسن خواستم بگم همه همدیگرو دعا کنید بازم منو بی نصیب نکینید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کن که اونقدر قران دعا و نذر گردم بدتر شد و بهتر نشد که دیگه دارم شک میکنم خدا ظالمه
چقدر؟چندسال صداش زدی؟ازته دلت؟باورش داشتی یافقط زبونی؟میشناسم ادمی که ده ساله حاجتش نه تنها روا نشده بلکه حقشو روزبه روز میخورن.پس بگم دیگه خدا سکوت کرده ونمیبینه؟مگه میشه؟خدانعوذباالله ناحقه؟!!با ستمکاراس؟نه ابدا.وقتش نرسیده.به وقتش خدا چنان جبران بکنه که همه حیرت بمونن.خدا همینو ازت میخوادمیخواد بدونه جقدر باورش داری.ایا فوری جا میزنی یا نه حسن ظن داری بهش.خدا هی امتحان میگیره شما هی ناامید میشی و ازامتحان رد
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله