2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد تو حروف ابجد اشرافی میگه اسم مادر و اسم فرزند و حساب کن تقسیم بر۱۲ حالا جواب عدد بدست اومده رو ...

- اشرافي عالي
2- اشرافي عادي
3- عرفاني عالي
4- عرفاني عادي
5- كم درآمد عالي
6-کم درآمد عادی
7- اشرافي متضرر
8- عرفاني متضرر
9- كم درآمد متضرر
10- حادثه ساز عالي
11- حادثه ساز عادي

12-حادثه ساز متضرر

بنابراين دسته بندي مشاهده ميكنيد كه حادثه ساز متضرر بدترين دسته شرافتي است و اشرافي عالي برترين دسته.

نحوه محاسبه

حتما اسم كامل شناسنامه اي بايد محاسبه شود

اسم شخص مورد نظر را به همراه اسم مادر او ( اسم ثبت شده در شناسنامه ) بر اساس حروف ابجد به عدد تبديل و با هم جمع نموده و بر عدد 12 تقسيم مي نمائيم باقيمانده جواب مورد نظر ماست .
مثال: نام شخص علي و نام مادر زينب مي باشد.

علي ـ 70+30+10=110
زينب ـ 7+10+50+2=69

جمع دو اسم 179 مي باشد حاصل جمع را تقسيم بر عدد 12 مي نمائيم باقيمانده تقسيم 179 بر 12 مي شود 14 و اعشار که 14 را ضربدر 12 میکنیم میشود 168 و این عدد را از 179 کم میکنیم باقیمانده میشود 11 که نشان میدهد این فرد جزو دسته حادثه ساز عادی هست ( یعنی نوع حرف زدنش و اعمال و رفتارش باعث ایجاد حادثه میشود )

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

- اشرافي عالي 2- اشرافي عادي 3- عرفاني عالي 4- عرفاني عادي 5- كم درآمد عالي 6-کم درآمد عاد ...

اگر ۱۱ باشه میشه حادثه ساز 

ولی تفسیر بقیه رو نگفته 

تو نتم سرچ میکنی تفسیر نمیاد 

اینا مخصوصا نمیزارن درستشو تو سایتا ک مردم برم پیش خودشون پول بگیرن