2777
2789
عنوان

خانمای کتابخون بیاین

83 بازدید | 10 پست

دخترا من عاشق کتابم خیلی وقته بخاطر دخترم و بارداری و خلاصه خیلی چیزای دیگه از کتاب دور بودم الان بدجور هوس کتاب کردم میخوام چندتایی از دیجی کالا بخرم بنظرتون چه کتابایی بخرم؟ بیشتر رمان تاریخی یا معنی دار مث کیمیاگر یا جنگ و صلح(البته کم حجم تر که بتونم  تمرکز کنم) دوس دارم

بینوایان / داستان دو شهر / لئوناردوداوینچی/ مادام پو

اگه اینا رو نخوندی تاحالا بگو توضیح بدم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اغوش نور خیلی عالیه حتما بخونش در مورد تجربه نزدیک به مرگ هست و حقایق زیادی رو میگه راه رسیدن به ارامش و عشق الهی رو نشون میده و بهشت رو توصیف میکنه نویسنده خیلی جاها رو دیده و خیلی چیز ها رو فهمیده بر اساس واقعیت هست و واقعا پر معنی و جذابه🙂

نه نخوندم🙈 آره گلم یه کوچولو توضیح میدی؟

باشه حتما🤭

بینوایان یک کتاب دوجلدیه معمولا اما روایت شیرینی داره و داستانیه ، احتمالا حتی شده چند قسمت از کارتون بینوایان رو بچگیات دیده باشی .روایت زندگی در گیر و دار انقلاب فرانسه هست و کاراکتری که با نام ژان والژان وارد داستان میشه و شاید یک نماد از طبقات مختلف جامعه انسانی باشه خیلی قشنگه توصیه میکنم حتما حتما بخونیش دلم نمیاد داستانش رو بگم که واست تازگی داشته باشه

داستان دوشهر هم همون برهه از زمانه اما زندگی ها اشرافی تر و جملات استعاری تره 

لئوناردو داوینچی رو من خیلی دوستش داشتم ؛ یه بیوگرافی داستانی و از دید شاگردشه از حقایق زندگی این هنرمنده و توضیحات ناب و جالبی که راجع به آثارش داده. 

مادام پو راجع به زندگی فردیه که اواسط رمان اسمش برده میشه . زندگی شاعران و نویسنده ها رو خیلی خوب توصیف کرده و فضاسازی معرکه‌ای داره.دیدگاهایی که شخصیت های داستان به زندگی هنرمندا دارن خیلی جالبه،میشه گفت روایت یک عشق نیمه راهه از نویسنده‌ ‌ای که از دل فقر و بدبختی یکباره به شهرت و ثروت میرسه.اینم خیلی خوبه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
باشه حتما🤭 بینوایان یک کتاب دوجلدیه معمولا اما روایت شیرینی داره و داستانیه ، احتمالا حتی شده چند ...

چقد عالی توضیح دادی عزیزم واقعا ممنون حتما همشو میگیرم میخونم دقیقا باب سلیقه من هستن😍😘

چقد عالی توضیح دادی عزیزم واقعا ممنون حتما همشو میگیرم میخونم دقیقا باب سلیقه من هستن😍😘

خواهش میکنم خداروشکر که خوشتون اومده😍🙏🏻