2777
2789

عاقا چجوری تو فکر بچه دومین ما تو اولیش موندیم 😐

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا چجوری تو فکر بچه دومین ما تو اولیش موندیم 😐

دقیقا نظرتورو دارم ولی خب اخرش که دوتا رو میحام اصلا از تک فرزندی خوشم نمیاد 

منم موندم تو دوراهی

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه دوم ندارم اما دخترم دیگه داره ۶ سالش میشه دیگه دوست دارم الان یکی دیگه داشته باشم .علتشم سر کار بودم و خواب دخترم بسیار بد بود تا نزدیک ۴ سالگی که دیگه شبا بیدار نمی شد و تونستم استراحت  کافی داشته باشم.  

من تقریبا سه ماه کلومیفن خوردم  دوماه بعد از قطع داروها باردار شدم خودمم باورم نمیشد  چون  pcoشدید هستم 

الانم دلم سومی میخاد  ۱۰ سال جلوگیری نکردم نمیشم دلم دختر میخاد 😂😁

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
دقیقا نظرتورو دارم ولی خب اخرش که دوتا رو میحام اصلا از تک فرزندی خوشم نمیاد  منم موندم تو دور ...

بیخیال بچه شدم کلا

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
پس چیکار کنیم بچه ی اولم اونقدر با خودش بازی کرده دیگه قاطی کرده😀😀

پ اونایی که تک فرزندن الان بزرگ شدن چجوری شدن؟

من تقریبا سه ماه کلومیفن خوردم  دوماه بعد از قطع داروها باردار شدم خودمم باورم نمیشد  چون ...

منم پنج ماهه واسه دومی  اقدام‌کردم ولی نمیشه اولی رو بعد از یک‌ماه باردار شدم دکتر این ماه کلومفین داده

دختر نداری؟ 

نه   دوتا پسرم دارم    ولی دختر همدم مادر  خودمون ۵ تا خواهریم  همش هوای مامانمو داریم  

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .