یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله من سزارین شدم ولی خواهرم هم اونجا طبیعی زایمان کرد خیلی راضی بود دکترم بیمارستان های خصوصی هم قرار داد داره ولی خودش سیدالشهدارو بیشتر قبول داره، فقط چون طرح هستش رفت وآمدش من بااسنپ رفتم که کلا دوبار رفتم و اصلا اذیت نشدم
من قبلا برای کورتاژ رفتم بیمارستان میلاد که انقدر دکتر بداخلاقی داشت و بیمارستانش بشدت شلوغه کلا متنفر شدم از میلاد بیمارستان های دولتی دیگه هم الان بیمار کرونایی زیاد دارن وخطرناکه
چقدر خوب ممنونم از راهنماییتون بعد من که پرونده ندارم رو قبول میکنن؟ هزینه زایمان با اتاق خصوصی چق ...
آره فکر کنم الان بری قبول کنن یا اگه میخوای شماره دکترمو بدم بری پیشش تشکیل پرونده لازم نیست، هزینش الان نمی دونم چقدر میشه 4سال پیش با هزینه ساک ولباس و... من 400دادم،ولی اگه مشکل مالی داشته باشی میتونی صحبت کنی کم تر میگیرن در کل خیلی مهربونن
دور ازجونتون ان شالله بسلامت زایمان کنی. ولی من اگه مجبورم بشم نمیرم میلاد البته خیلیا رفتن وراضی بودن از حق نگذریم پرستاراشم خیلی مهربون بودن ولی یادمه دکتر اومد منو ببینه بایه پیشبند خونی اومد که من وحشت کردم خیلی هم بددهن بود انقدر هم اون روز مریض زیاد بود دکتر متخصص فقط برای کار اصلی سریع میومد میرفت