2777
2789

1_اولین ماسکی که واقعا جواب داد و بعداز اولین استفاده من نتیجه گرفتم ماسک طلاس که پوست رو تا چند درجه روشن میکنه و بعداز استفاده احساس خنکی دارین اول صورتتون با تونر مخصوصتون یا شوینده کاملا تمیز کنین بذارین رو صورتتون و ریلکس کنین نیم ساعت رو پوستتون بمونه(اگه تو یخچال نگهش دارین میتونین چندبار استفادش کنین)

2_پچ زیر چشم که بازم من بعداز اولین استفاده متوجه شدم که پف زیرچشم از بین رفته و تیرگی زیرچشم روشن شده(تأکید میکنم اگه تو یخچال نگهش دارین تا3 بار میتونین ازش استفاده کنین)

3_ماسک کره ای که تازه دستم رسیده و من هنوز فقط یبار استفاده کردم پوستتونو خنک و شاداب میکنه و منافذ رو میبنده(اگه تو یخچال نگهش دارین چندبار میتونین استفاده کنین)❤🌈

عکساشون👇🏻

https://uupload.ir/files/8upt_img_20210124_115332.jpg

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمتشون چحوری؟

ماسک طلا16 و پچ زیرچشم11 و ماسک کره ای14

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
والا خیلی مناسب که  کجا خریدی؟

از دو تا پیج تو اینستا

میشه پیجش بدی؟

gallerynegine

eshve.gallery