2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار

141 بازدید | 17 پست

سلام خانم های خانه دار توی خونه جکار میکنین؟علاوه بر اشپزی و ظرف شستن و جارو اینا‌....من تمام وقت تو خوته ام خیلی بیکارم چون جایی هستم اشتا اصلا نداریم کلا خونه نشینم هیچ جا یی نمیرفتیم الانم که کروناس اصلا...دوتا بچه کوچیک دارم ..خیلی دلم میخواد برم یه جا پارع وقت سرکار ولی پیدا نمیشه...واقعا حیرونم چکار کنم؟این منو عصبی و افسرده کرده...شماها بگین چکار میکنین؟

صبر اوج احترام به حکمت خداس🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو تا بچه کوچیک دارم همش افتادم تو خونه.افسرده شم.بچه هام شیطونن فقط اذیتم میکنن منم انقد حرص خوردم ک دلم پر شده.همش از صبح تا شب  تنهام خسته شدم دیگ از همه چی.

اگ بچه نداشتم نمیخاستم زنده بمونم اصلا 

منم دو تا بچه کوچیک دارم همش افتادم تو خونه.افسرده شم.بچه هام شیطونن فقط اذیتم میکنن منم انقد حرص خو ...

منم واقعا سخت شده ...دوری از خانواده و دوستان بدتر از همه چی

خوب همون دوتا بچه وقتت رو نمیگیرن !!! منم دوتا دارم به کارای خونه اصلا نمیرسم چه برسه بخوام بفکر کا ...

دیگه کاراشون عادی شده ..انگار ماشینیم به ترتیب کاراشون انجام میدیم...وخیلی وقتا بیکارم..اونا پشت سرهمن خودشون بازی میکنن باهم...شوهرمم نیست ..خیلی وقتا تنهام و میشینم بازی اونارو نگاه میکنم..

منبع انرژی پیدا کن یک کار هنری پیاده روی هرچی دلت بگه

کار هنری کلاسای مختلفی رفتم ولی اصلا حوصله و سلیقه کارای هنری رو ندارم...نتیجه کار خوب نمیشه ...به خاطر بچه ها نمیتونم برم بیرون اخه اونا تنها میشن..دوتاشونم سخته باهم ببرم بیرون

دیگه کاراشون عادی شده ..انگار ماشینیم به ترتیب کاراشون انجام میدیم...وخیلی وقتا بیکارم..اونا پشت سره ...

چند سالشونه 

برای منم پشت سرهمن البته من همون هفته ای یبار خونه مامانم میرم گاهی با ماشین یه دوری میزنیم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
چند سالشونه  برای منم پشت سرهمن البته من همون هفته ای یبار خونه مامانم میرم گاهی با ماشین یه د ...

۶و۴سال....مشکل اینه مامانم هزار کیلومتر ازم دوره...اینحا هیچ کسو نداریم حداقل هفته ای یه ساعت بریم پیشش دلمون باز بشه