2777
2789
عنوان

معجزه خدا خدایا شکرت

1276 بازدید | 81 پست

واقعا خدا خیلی مهربونو بزرگه واقعا این که میگن بنده هاشو آفریده به فکرشون هست ما ینی من و خواهرام از بچگی خیلی عذاب کشیدیم نداری سختی .....ولی   خدا خواست بعد از ۲۰ سال بدبختی کشیدن به آرزوهامون برسیم یه ارثیه ای که خبر نداشتیم ازش   واقعا خدایا شکرت همیشه خدارو شکر کردم برا همه چیز بازم شکر هیچ وقت از درگاه خدا نا امید نباشین 

😍😍😍😍

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

خداروشکر😍😍😍❤

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برا همه یه روزیو نگه داشته اثر انگشت هیشکی با هیشکی یکی نیست خدا برا هرکی یه امضا زده 😍

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

الهی شکر😍

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

خدارو شکر😍😍😍😍

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

خداااا خیییلی خیییلی عشقه😍❤

ببینین دیگه کی باهامونه و هوامونو داره😍✌

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..