2777
2789

خواهرشوهرم سه سال بعدمن ازدواج کرد زود حامله شد تا۵ماهگیش بهم نگفتن که یهوچشمش میزنم 😢چون مراسمی بود دیدمش فهمیدم حاملست بعد دورهم نشسته بودیم من اسم اینکه اگه یه روز بچه دارشم میزارم حلماحرف میزدیم ولی متاسفانه خواهرشوهرم زودی گذاشت روبچه اش خیلی دلم شکست خیلی الان هم دوباره حامله بود که هفته پیش فهمیدم حاملست امروز هم بچه اش به دنیااومد گناه من چیه چرا خدا منو نمیبنه چرا بنده هاش هرکدوم جوری زجرم میدن کاش حداقل اینبار بچه دارنمیشد چون خیلی قلبم شکسته بود ازش😭😭😭

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم منتظرم ولی هیچوقت نمیگم کاش بچه نیارن بخاطر دل من

هرکسی یه غمی داره تو زندگیش شاید این بچه هاش دلخوشیش باشن نگو اینجوری

دعای خیر کنیم تا خدا بهمون رو کنه انشاءالله و حاجت روا بشم

الهی که بحق بی بی دوعالم همین زودیا مامان بشی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اون سهم شمارابرنداشته گلم

می دونم برنداشته حداقل اونا می دونستن من بچه دارنمیشم می دونستن عاشق اون اسم یه اسم دیگه میزاشتن حداقل بارداری هاش ازم پنهون نمی کرد

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

ناراحت شدم برای حسی ک داری ولی حرف آخرت اصلا خوب نبود عزیزم حق خوری ک نکرده 

انشالله شماهم مادرمیشی ب زودی همه چیز به موقعش اتفاق میفته

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

شاید نگفتن که دلت نشکنه

چرا اینجوری فکر نمیکنی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم هیچ وقت هیچ وقت برای این که خودت چیزی نداری آرزو نکن یکی دیگه هم نداشته باشه 

صبر کن دلت رو دریا کن کینه هارو بریز  دور از ته دلت از خدا بخواه.دنبال راه درمان باش ان شاءالله تو هم به زودی مادر میشی فقط بذار زمانش رو خدا مشخص کنه 

همین ک انقد‌ ازش فاصله داری ک نمیبینیش جای شکر داره بخدا...من یک خواهرشوهر دارم یکسال ازم بزرگتره رئیس خانوادس خودش و شوهرش و بچه ۱/۵سالش..شوهر من تک پسره ولی اندازه اون کسی بهش بها نمیده...متاسفانه فوضوللللل بدجنسم هس

دعا میکنم غرق خوشبختی باشه و فقط دست از سر من برداره

عزیزم منم منتظرم ولی هیچوقت نمیگم کاش بچه نیارن بخاطر دل من هرکسی یه غمی داره تو زندگیش شاید این بچ ...

خیلی به دلم آتیش زدن😢

كاملا دركت ميكنم 

ولي به خوشي كسي ناراحت نباش 

برات يه مثال ميزنم از يه اتفاق واقعي براي دوست مامانم كه هواسمون باشه اگر خدا چيزيو بهمون نميده قطعا صلاحمونه 

مامانم يه دوست داره از رمان دبيرستانش كه هم محلي بودن 

اين ازدواج ميكنه و تا چندين سال بچه دار نميشده 

خلاصه به هر دري ميزنن اما نميشه 

بعد ١٠ سال 

خدا بهش دو قلو ميده 

ولي وقتي بچه هاش دقيقا ١ ساله بودن سكته ميكنه و تو سن ٣٠ سالگي فوت ميكنه 

و بچه هاش ميمونن و پدره 

و دقيقا ٢،٣ سال بعد هم مرده از دنيا ميره 

حالا بچه هايي موندن كه بجز مادر بزرگ كسيو ندارن !!! 

قطعا خدا حكمتي ميدونه كه چيزيو نميده

به حكمت خدا راضي باش گلم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤