عزیزای دل کسی هست تو اطرافیانتون شرکتهای نتورک مارکتینگ (مثل:پنبه ریز،بیز، بادران)کار کنه؟ میخوام بدونم اوضاع مالیشون چطوره؟تا حالا کسی با این کار به جایی رسیده؟
من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏 یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله اما خودشون پولدار بودن نمیتونم تشخیص بدم میگن حرام هست درامدشون
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
بله اما خودشون پولدار بودن نمیتونم تشخیص بدم میگن حرام هست درامدشون
کی میگه؟
من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏 یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏