2777
2789
عنوان

خانوماااااا

102 بازدید | 14 پست

میشه جواب بدین لطفا از دیشب زدم کسی جواب نمیده

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

چی زدی😂😁

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
چی اسی

من الان دقیقا نه روزه ک گذشته از وقتم ینی ممکنه ک حامله باشم یا ن در ضمن شوهرم خونه نیس فکر نکنید ک همیشه 

خونس ن منظورم اینه ک برا ماه قبل ک پ شدم تموم شد سه روز بعدش اومد یه هفته موند حالا میگم امکان داره حامله

باشم یا اینکه همینجوری الکی افتاده

عقب 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چی زدی😂😁

صبر داری شما خخخخ

پناه برخدا بگو انشالله به مثبته ۱۸نرسه

😅😅😅

امکان داره مخصوصااگه پریودیهات منظم بوده باشه

اخه تو یه هفته اونم موقعی ک تازه تموم شده بود؟؟ 

من الان دقیقا نه روزه ک گذشته از وقتم ینی ممکنه ک حامله باشم یا ن در ضمن شوهرم خونه نیس فکر نکنید ک ...

ممکنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
متوجه نشدم منظورتو

ببنید ماه قبل همسرم اومد یه هفته موند خونه جای دیگه کار میکنی ماهی یه بار میاد خب بعدش اون موقع ک اومد من تازه

سه روز بود ک پریودم تموم شده بود نمیدونم چی میگن تخمک گزاری اینا میگن بد دو هفته اینا از پریود میشه

ببنید ماه قبل همسرم اومد یه هفته موند خونه جای دیگه کار میکنی ماهی یه بار میاد خب بعدش اون موقع ک او ...

آخه احتمال داره اسپرم تورحم بمونه چندروز!

وحتی همون روزهرچنداحتمال ضعیف ولی امکان داره تخمگذاریت بوده

حتمابی بی چک بزار