دوستان من دندونام خوبه ولی دندون نیشم بیرون زده س و میگن ارتودنسی کن ولی اصلا نمیخوام انجام بدم ،خیلی تحقیق کردم راجب کامپوزیت ،شما انجام دادید؟چه برندی و واحدی چند؟راضی بودید ؟ واییی میگن تا آخر عمر باید داشته باشی هی شارژ کنی چون موادش قویه و اگه برداری دندونام خودت زشتن، بعد من دندونای نیشم باید تراس بخوره، خیییلی رو اعتماد به نفسم تاثیر میزاره 😓😓😓 بودجه م به لمینت نمیرسه 😊❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مشکل تورو داشتم کامپوزیت کردم دوسال پیش با برند ژاپنی و واحدی ۵۰۰تومن راضیم هیچ مشکلیم نداشتم رنگشم نرفته مثل روز اولشه
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤