عزیزم خیابان مجیدیه شمالی بورس فروش پوشکها و شامپوها و کرم و لوسیون کودک با قیمت پایینه . از خیابون رسالت به سمت سیدخندان که در حرکت هستی وقتی به خیابون مجیدیه رسیدی وارد خیابون بشو اونجا از هرکی بپرسی بهت نشون میدن . چند تا مغازه ی عمده فروشی هست .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانومی، سایت نیک پاک پوشکهاش اصله، ارسالشم رایگانه، من که تا زمانی که بچه ام پمپرز میشد از اونجا خرید میکردم و راضی بودم
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست.... نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند
بنی هاشم خارجی هاش ارزون تره و مولوی ایرانی هاش ولی خیلی بعضی هاشون جنسشون خرابه تقلبی به آدم میندازن من خودم تا حالا یه بار بهم تقلبی جان به به انداختن آشغال بود هر دفعه پس میده