2777
2789
سلام مامانا
پوشکهای ایرانی واقعا بی کیفیت شده. شما پوشک خارجی مث هاگیز و کن ب ب را از کجای تهران میخرین و چند؟
اگه میشه آدرس دقیق بدین
ممنون
عزیزم خیابان مجیدیه شمالی بورس فروش پوشکها و شامپوها و کرم و لوسیون کودک با قیمت پایینه . از خیابون رسالت به سمت سیدخندان که در حرکت هستی وقتی به خیابون مجیدیه رسیدی وارد خیابون بشو اونجا از هرکی بپرسی بهت نشون میدن . چند تا مغازه ی عمده فروشی هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی، سایت نیک پاک پوشکهاش اصله، ارسالشم رایگانه، من که تا زمانی که بچه ام پمپرز میشد از اونجا خرید میکردم و راضی بودم
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است
نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست....
نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند
بچه ها من میخواستم از سایت نیک پاک خرید کنم چون به نظرم قیمتاش خیلی خوب بود اما چون اطراف تهرانم باید هزینه پست بدم اینطوره برام نمیصرفه

بچه ها بگین از کجاهای تهران میتونم پوشک خارجی قیمت مناسب کلی بخرم؟؟؟
بنی هاشم خارجی هاش ارزون تره و مولوی ایرانی هاش ولی خیلی بعضی هاشون جنسشون خرابه تقلبی به آدم میندازن من خودم تا حالا یه بار بهم تقلبی جان به به انداختن آشغال بود هر دفعه پس میده
ممنون الناز جون از راهنماییت

چه بد؟ از کجا میشه فهمید اصله یا تقلبی؟

من زیاد تهران را نمیشناسم چون خودم نزدیکای تهرانم خود تهران نیستم .

میشه آدرس دقیق بدی؟ خیابون بنی هاشم کدوم طرفا میشه؟