2777
2789
عنوان

برادر شوهرم فحشم داد!

495 بازدید | 40 پست

دوستان موضوع از این قرار که امشب شوهرم شیفت من از خونه بابام رفتم خونه پدرشوهر چیزی بگیرم که بچه های برادر شوهرم اونجا بودن برادرشوار بزرگم با زنش هر دوتاشون شیف بودن. بخاطر همین من گفتم دخترم باهاشون یکم بازی کنه که اون یکی برادر شوهرمم با خانوم بچه هاش اومدن بچه ها شلوغ کردن ما داشتیم صحبت میگردیم که برادر شوهر کوچیکم که مجرد داد زد شما نمیتونین بچه نگه دارین بیخود قبول کردن موضوع اینام به خودشون مربوطه گور پدر عروسات، خیلی عصبانیم دفعه اولم نیس که سرم داد کشیده، حالا نمیدنم به شوهرم بگم یا نه؟ 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ وحشی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

چند سالشه؟؟ هیچ کس چیزی بهش نگفت؟؟ مادرشوهرت مثلا. عکس العملی نشون ندادی؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

تو تاپیک قبلم گفتم پدر شوهرم هفته پیش چه فحشایی به مادرم داد  بهش گفتم واگذار خدات میکنم ...دوسه ساعت پیش ننش مرد حالا موندم برم نرم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

خدایش حق داره منم اعصاب بچه ها رو ک دورهم جمع میشنو ندارم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤