2777
2789
عنوان

🙁دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست

عزیزم اصلان قرار نیومده وگرنه چرا باید بلاک کنه 

چرا خودتو بی ارزش میکنی،اگه واسش مهم بودی بلاک نمی‌کرد 

لیاقت بالاتر از اونه 

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۸

من هم همسن شما بودم یه همچین موردی واسم پیش اومد ،ولی الان بهش فک میکنم خنده م میگیره،عشق یه اتفاقی زورکی نمیشه،به وقتش اتفاق  میفته خیلی قشنگ...همون که میگن قسمت شد..

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 
🙁مرصی آجی 

من مسائل عشق و عاشقی رو برای خودم که ۳ سال از تو بزرگ تر هستم زود میدونم

تو الان باید درگیر یه سری چیزای دیگه باشی 

نصیحت نمیکنم چون تقریبا هم سنتم

ولی بدون تو این سن مهم ترین کارت درس خوندنه

کاری که خودم کردم تو سن تو و دارم ادامش میدم

ببین شوهرو اخرش همه میکنن

ولی سعی کن درس بخونی بری دانشگاه خوب شغل خوب داشته باشی دستت بره تو جیب خودت

من مسائل عشق و عاشقی رو برای خودم که ۳ سال از تو بزرگ تر هستم زود میدونم تو الان باید درگیر یه سری ...

خب عاشق شدن دست خود آدم نیست که احساس دست خود آدمه؟؟؟؟

اگه دست خود آدم بود فرهاد عاشق شیرین نمیشد زلیخاعاشق یوسف نمیشد اره من درسته سنم کمه از نظر همه ولی اونقدری حالیمه که بفهمم تو دور و برم چی میگذره یا چطور زندگی میکنم 

#کاش یاد میگرفتیم کمی هم دیگه رو درک کنیم 

من ب این سن رسیدم تا حالا ب کسی حرف دلمو نگفتم گفتم بیام تو این سایت بگم یکم درک کنن ولی اینم دیدم اشتباه کردم ب جای درک همه سن کوچیک و اینا رو میکوبن تو سرم 

خب عاشق شدن دست خود آدم نیست که احساس دست خود آدمه؟؟؟؟ اگه دست خود آدم بود فرهاد عاشق شیرین نمیشد ز ...

ببین عزیزم

عاشق شدن دست خودم آدم نیست درست

ولی بعنوان کسی که دقیقا تو ۱۸ سالگیم چندین ماه وقتمو با یه نفر حروم کردم و اتفاقا خیلی آتشین بود به قول خودم عشق و عاشقیم ،حس میکنم اینکه دوستام پروبال میدادن به قضیه باعث شد من بیشتر خودم غرق ماجرا شم و الان که فکر میکنم میگم ایکاش بهترین دوستم میزد تو دهنم ، دعوام میکرد که من به خودم بیام زودتر

ببین من اخرش به خودم اومدم

دوباره اومدم درسمو خودم و افت تحصیلیمو جبران کردم

اما

هنوزم دارم حصرت اون چند ماه رو میخورم

دوست عزیز

شما اگه اسم اینو میذاری عشق،اگه فکر میکنی غصه خوردن و فکر درباره ی کسی که شما رو دور زد فایده داره ادامش بده

ولی امید وارم یه سال بعد حصرت نخوری

همه# ی کسایی که باهاتون مهربون صحبت نمیکنن بد شما رو نمیخوان

بعضی وقتا ادما فقط دلشون نمیخواد یه نفر دیگه دوباره اشتباه خودشونو مرتکب شه و حصرت گذشته رو بخوره برای همین یکم جدی صحبت میکنن

حصرت خوردن خیلی بده

ببین عزیزم عاشق شدن دست خودم آدم نیست درست ولی بعنوان کسی که دقیقا تو ۱۸ سالگیم چندین ماه وقتمو با ...

میدونم ولی دله این حرفا حالیش نیست خواستم خودموقانع کنم ک فراموشش کنم اما نمیشه