2777
2789
عنوان

کسی از طراحی با حنا سر در میاره؟

522 بازدید | 11 پست

با شابلون

هرکی میدونه راهنماییم کنه لطفا اول شابلونو بچسپونم حنا بزنم بعد بزارم خشک شه بعد شابلونو در بیارم ؟چن دقیقه خشک میشه؟مرحله آخر باید روی طرحو پاک کنم؟ و چقدر ماندگاری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم طرحش رو می کشم رو دست دخترم با شابلون تا حالا نکشیدم ولی می زارم خشک که شد می شورم

چند روز میمونه؟

حنای مخصوص طراحی هست یا حنا هندی هم میشه؟

چند روز میمونه؟ حنای مخصوص طراحی هست یا حنا هندی هم میشه؟

از همین حنا های هندی مثل قیفه سرش سوزن ته گرد داره روز اول و دوم خوبه روز سوم به بعد کم رنگ و کم رنگ تر می شه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
از همین حنا های هندی مثل قیفه سرش سوزن ته گرد داره روز اول و دوم خوبه روز سوم به بعد کم رنگ و کم رنگ ...

اگه یه طرح متوسط بزنی تو آرایشگاه چقدر میگیرن؟ 

خودم میخوام انجام بدم چقدر بگیرم خوبه ب نظرت

اگه یه طرح متوسط بزنی تو آرایشگاه چقدر میگیرن؟  خودم میخوام انجام بدم چقدر بگیرم خوبه ب نظرت

نمی دونم والا 

واردی به کشیدن طرحش خوب در می یاری طرح و

یا با شابلون می خوای انجام بدی 

ن بلد نیستم با شابلون میخوام بزنم

با شابلون خوب طرحش نمی یوفته واضح نیست به نظرم البته خودم نکشیدم ولی دست کسی دیدم با شابلون گذاشته بود 

من خودم طرحش رو ارنت سرچ میکنم رو دست دخترم می کشم خیلی خوب در می یاد 

با شابلون خوب طرحش نمی یوفته واضح نیست به نظرم البته خودم نکشیدم ولی دست کسی دیدم با شابلون گذاشته ب ...

مرسی عزیزم ممنونم وقت گذاشتی راهنماییم کردی😘😘