2777
2789
عنوان

یخچال و ماشین ظرفشویی چه رنگی بهتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 24 پست

من برای جهیزیه م استیل خریدم همه رو خیلی ها گفتن زود کثیف میشه پشیمون میشی و اینا ولی اصلا اینطور نیس زود کثیف نمیشه زیادم نشون نمیده چون استیل ماته آینه ای نیس.مشکی هم اگه دکار خونه ت خصوصا کابینتات سفید (خصوصا های گلاس سفید )یه دسته مشکی توش قشنگ میشه 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خواهرم هم یخچالش استیله  ولی تمیز که می کنی لک رو نشون میده.

وقتی مادری می‌میرد تکه ای از روح فرزندش را با خود به زیر خاک می‌برد.😭😭😭                                               مامان عزیزم خیلی دلتنگتم ! 😭😭😭                        « اللهم صل علی محمد و آل محمد »                            روح همه مادران آسمانی سرزمینم شاد. 🙏                      
من برای جهیزیه م استیل خریدم همه رو خیلی ها گفتن زود کثیف میشه پشیمون میشی و اینا ولی اصلا اینطور نی ...

کابینتام سفیده  ، ممبران 

وقتی مادری می‌میرد تکه ای از روح فرزندش را با خود به زیر خاک می‌برد.😭😭😭                                               مامان عزیزم خیلی دلتنگتم ! 😭😭😭                        « اللهم صل علی محمد و آل محمد »                            روح همه مادران آسمانی سرزمینم شاد. 🙏                      
کابینتام سفیده  ، ممبران

فکر کنم بهش میاد اگه بزرگه آشپزخونه ت یا از اینایی هست که سر خونه هست(مثلا آشپزخونه خودم از پذیرایی دید نداره فقط یخچالمون پیداس توی ال خونه س اگه مثل مال من نیس) و بیطتر وسایل اتاقتم سفید خصوصا سرامیک کف خونتون خیلی قشنگ میشه و خودشو نشون میده اگه آشپزخونه کوچیکه یا کف خونتون لمینت یا پارکت یا سرامیک رنگی هست خیلی خوب نمیشه 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
فکر کنم بهش میاد اگه بزرگه آشپزخونه ت یا از اینایی هست که سر خونه هست(مثلا آشپزخونه خودم از پذیرایی ...

ممنون 😘

انشالله حالشون بهتر بشه  میگم هیچ وقت منو شوهرم سوار موتورش نکرده میگه اگ خدایی نکرده ی کاری بش ...

ممنون عزیزم ..اره بابا من که دیگه حالم از موتور بهم میخوره ..ولی شوهرم از رو نمیره دوباره میگرده دنبال موتور که بخره 😑

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨