2777
2789
عنوان

کاردرمانی خوب تو تبریز

6505 بازدید | 78 پست

سلام دوستان عزیز من تازه متوجه شدم پسرم تو طیف اوتیسمه.الان باید تا وقت نگذشته ببرمش کاردرمانی و گفتار درمانی.اما جایی رو نمیشناسم که خوب باشه.اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم جواب بده.تورو خدا واسه بچه من و بچه های دیگه که این مشکلو دارن دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام, پسرت چند سالشه و اوتیسمش تا چه حد پیشرفته است؟ 

سلام ممنون عزیزم که جواب دادی.۲ سال و ۲ماهشه.فعلا گفتن خفیف. میخواستم ازتون بپرسم یه جایی گفته بودین با شیر شتر بچتون خوب شده.در روز چقدر بهش شیر شتر میدادین؟از شیر گاو دیگه اصلا استفاده نکردین؟

سلام ممنون عزیزم که جواب دادی.۲ سال و ۲ماهشه.فعلا گفتن خفیف. میخواستم ازتون بپرسم یه جایی گفته بودین ...

من پسرم 2 سالش بود که گفتن تو طیف خفیف اوتیسمه. با هیچ کاردرمان و گفتار درمانی همکاری نکرد. من هم تو یه مقاله از تاثیر شیر شتر خوندم. من هفته ای یک لیتر شیر پاستوریزه شتر مارک ساربونا به پسرم دادم و دیگه شیر گاو ندادم. تاثیرش رو تو دو هفته اول مصرف کاملا محسوس دیدم. 

من پسرم 2 سالش بود که گفتن تو طیف خفیف اوتیسمه. با هیچ کاردرمان و گفتار درمانی همکاری نکرد. من هم تو ...

ممنون عزیزم منم میخوام امتحان کنم.الان وضعیت بچتون چطوره؟؟اگه مزاحمتون نیستم میشه از علایم اولیه ش هم بگین؟

یکی تو ابوریحان بود بذار پیدا کنم بهت بگم 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ممنون عزیزم منم میخوام امتحان کنم.الان وضعیت بچتون چطوره؟؟اگه مزاحمتون نیستم میشه از علایم اولیه ش ه ...

الان کلاس اوله و خیلی طبیعیه. ببین تفاوت هاش رو من میفهمم اما بقیه نه. 

این که وقتی غرق چیزیه صدام رو نمیشنوه مثل دو سالگیش که جواب به اسمش نمیداد. 

تو دو سالگی پسرفت کلامی پیدا کرد. به اسمش واکنش نشون نمیداد. دو تا چوب میگرفت دستش و دیگه ول نمیکرد اون ها رو. خوابش بسیار بد بود.