2777
2789
عنوان

کلاه برداری فروشگاه زنجیره ای

260 بازدید | 17 پست

با داستانای دیگش کار ندارم الان سفارش دادم جمف فاکتور شده ۳۵۰ با ماشین حساب ۳بار زدم شد ۲۸۵.سری قبلم شک کرده بودم فکر کردم اشتباه میکنم .واقعا چه زالوهای هستن این بی وجدانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاکتور و ببر مدیریت اول واخرشونو یکی کن من بودم تا داگاهم میبردم نه بخاطر مبلغش به خاطر دلسوزی بر ...

اگه قبل کرونا بود میرفتم واقعا الان توانشو ندارم .واقعا جامعه داغونی شده از بالا تا پایین همه دارن کلاهبرداری میکنن

فاکتور و ببر مدیریت اول واخرشونو یکی کن من بودم تا داگاهم میبردم نه بخاطر مبلغش به خاطر دلسوزی بر ...

اخه مدیر فروشگاها هم ک کاره ای نیستن الکی فقط داد و بیداد سرشون کنید اب از ابم تکون نمیخوره

این جور چیزا رو باید مستقیم رفت خودع شرکتشون

همه برای اعتراض به این وضع موجود فروشگاه ها از سوپر مارکت و هایپر مارکت های محل خرید کنیم

همسر من همیشه از سوپرمارکت خرید میکنه واقعا اشتباهه از این فروشگاهها خرید کردن 

گلم اصلا یه مستندی پخش شد تو تی وی در مورد همین فروشگاههای زنجیره ای که تخفیفات اینا کاذب هستش

خودشون یه مجموعه دارن قیمت گذاری میکنن بعد تخفیف میزنن و فقط با این کار سوپری های کوچیک بیچاره میشن چون نمیتونن تخفیف بدن در حال ازبین رفتن هستن

در کل همون گرون میفروشن تخفیف میدن قیمت اصلی فروش میرع

اخه مدیر فروشگاها هم ک کاره ای نیستن الکی فقط داد و بیداد سرشون کنید اب از ابم تکون نمیخوره این جور ...

دفعه قبل به من گفتن اشتباه شده و مبلغو برگردوندن به کیف پول حساب.ولی امروز مطمئن شدم شگردشونه .بیشتر میگیرن ویه ذره تخفیف میدن ودر هر صورت ما مغبونیم