2777
2789
عنوان

خواهرای گلم من الان ۶ سال عروسی کرددم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شما نه همسرتونم حتمن برای خودش دیر نمیدونم دیگه شوهرم ۳۷سالش تموم شده من خودم ۳۲تازه بچه دارشدیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

والا تفاوت سنيتون زياده واس شما زوده واس شوهرتون داره دير ميشه بزاريد دوسه سال ديگه يكم شما سنتون بالاتر بره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

ممنونم از راهنمایتون من شوهرم خیلی خوب است و درکم میکند شاید بگین سنش بالاست ولی سنش خیلی کم نشان می ...

چه روانشناسی هست که با یه دختر که باهاش ۱۵ سال اختلاف سنی داره ازدوام کرده عجیبه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

دکترای روانشناسی رفته بچه ۱۵ ساله رو گرفته؟

نه# _به_کودک_همسری

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
ممنونم از راهنمایتون من شوهرم خیلی خوب است و درکم میکند شاید بگین سنش بالاست ولی سنش خیلی کم نشان می ...

عزیزم خیلی خودتو اذیت نکن بچه ها از خودمونن راحت حرف بزن 😐

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

البته خانما یه منطقه ای هست پسرای بزرگ میرن بچه دبیرستانی میگیرن ک چندین سال نامزد هستن دختره خیلی بزرگ نشه تا وقت عروسی.

البته چندین مورد دیدم پسرا بعد چندسال با دخترا عروسی نمیکنن چون دخترا بعد نامزد شدن دیگه درس نمیخونن همون سیکل میمونن

پسراهم عارشون میشه بگیرنشون