2777
2789

بچها من شوهرم آزمایش چکاب داده خداروشکر همه چیز سالمه فقط غلظت خون داره نوشته 18.6

این یعنی چقدر زیاده و اون شش درصده یا شصت درصد؟؟؟ 

چون شنیدم تا 18 نرمال مال مردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا انار هس تو بازار بهش انار بده اگه نبود اب انار یا رب انار

والا گفتن عناب و آب زرشک بده اونارو خریدیم دوبار هم خون داده 

اینارو نمیدونستم ممنون از راهنماییت عزیزم

بره خون بده و میتونی بزنگی اهدا خون ازش بپرسی عددش اینه میتونه خون بده اگه غلظتش زیاد باشه خون نمیگیرن و باید هزینه شو بدین تا خون بگیرن و دور بریزنش. حجامت میشه کنه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

انار خیلی زیاد بخوره تاثیر داره پیاز و سیر خون رو رقیق میکنن گریپ فروت هم خیلی تاثیر داره برا رقیق کردن. تخمه آفتاب گردان روغن آفتابگردان و سویا و سبزیجات برگ سبز هم خون رو غلیض میکنن. بهترین راه حجامت یا اهدا خونه مواد غذایی ها رو زیاد زیاد نخوره که خونش بریزه بهم و مشکل پیدا کنه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
بره خون بده و میتونی بزنگی اهدا خون ازش بپرسی عددش اینه میتونه خون بده اگه غلظتش زیاد باشه خون نمیگی ...

آره دوبار خون داده یکی اردیبهشت یکیم چن روز پیش. اردیبهشت 18.9 بود خون داد بعدش آزمایش داد 18.6 شد 

میگه دور نریختن فقط نگ داشتن ک آزمایش کنن ک قابل استفاده هس یا نه 

انار خیلی زیاد بخوره تاثیر داره پیاز و سیر خون رو رقیق میکنن گریپ فروت هم خیلی تاثیر داره برا رقیق ک ...

عناب میدم. آب زرشک. زنجبیل سیر پیاز. آب. کاهو کلا گوشت جگر اینارو گزاشتم کنار

آره دوبار خون داده یکی اردیبهشت یکیم چن روز پیش. اردیبهشت 18.9 بود خون داد بعدش آزمایش داد 18.6 شد&n ...

پس احتمالا غلظت خونشون زیاد نیس چون قبل خون گرفتن آزمایش میکنن اگه خونش بدرد نخوره هزینه میگیرن و دور میندازنش فک کنم

استرس دارم بخدا کم خون نشه چون دکترش گفته یکم کم خونی. 

عزیزم من هر ماه باید آزمایش بدم pt خونم چک بشه. فک میکردم کم خونی شدید دارم چون پارسال هم زایمان کردم هم کلی آزمایش خون داشتم مثلا یه بار ۸ تا سرنگ خون گرفت ازم بعد آزمایش دادم گفت کم خونی نداری فک کنم بخاطر قابلمه مسی هست که غذا میدرستم توش. کاهو بهشون دادی که فوق العاده خون و غلیظ میکنه

عناب میدم. آب زرشک. زنجبیل سیر پیاز. آب. کاهو کلا گوشت جگر اینارو گزاشتم کنار

گوشت بخوره ولی پیاز فراوان بخوره کریپ فروت و انبه خون رو رقیق میکنن. که من اصلا نباید بخورم چون فوق العاده خون و رقیق میکنه و امکان خون ریزی داخلی دارم دوز قرصمو زیاد میکنه کلم بروکلی و سبزیجات سبز کم بخوره

پس احتمالا غلظت خونشون زیاد نیس چون قبل خون گرفتن آزمایش میکنن اگه خونش بدرد نخوره هزینه میگیرن و دو ...

آره هزینه ای نگرفتن ولی میگف سخت میومد یکم بیشتراز اون یکیا طول کشید مال من