بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انار خیلی زیاد بخوره تاثیر داره پیاز و سیر خون رو رقیق میکنن گریپ فروت هم خیلی تاثیر داره برا رقیق کردن. تخمه آفتاب گردان روغن آفتابگردان و سویا و سبزیجات برگ سبز هم خون رو غلیض میکنن. بهترین راه حجامت یا اهدا خونه مواد غذایی ها رو زیاد زیاد نخوره که خونش بریزه بهم و مشکل پیدا کنه
استرس دارم بخدا کم خون نشه چون دکترش گفته یکم کم خونی.
عزیزم من هر ماه باید آزمایش بدم pt خونم چک بشه. فک میکردم کم خونی شدید دارم چون پارسال هم زایمان کردم هم کلی آزمایش خون داشتم مثلا یه بار ۸ تا سرنگ خون گرفت ازم بعد آزمایش دادم گفت کم خونی نداری فک کنم بخاطر قابلمه مسی هست که غذا میدرستم توش. کاهو بهشون دادی که فوق العاده خون و غلیظ میکنه
عناب میدم. آب زرشک. زنجبیل سیر پیاز. آب. کاهو کلا گوشت جگر اینارو گزاشتم کنار
گوشت بخوره ولی پیاز فراوان بخوره کریپ فروت و انبه خون رو رقیق میکنن. که من اصلا نباید بخورم چون فوق العاده خون و رقیق میکنه و امکان خون ریزی داخلی دارم دوز قرصمو زیاد میکنه کلم بروکلی و سبزیجات سبز کم بخوره