2777
2789
عنوان

کیا حافظ قران هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست
چجوری حفظ میکنی من هیچی بلد نیستم ولی عاشق اینم که حفظ کنم

یه آیه رو ۳ بار گوش میدم

۳ بار باهاش میخونم‌

۳ بار از حفظ میگم‌

و... 

کلاس ثبت نام کن اینجوری مصمم تر پیش میری

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
نیکی جون چجوری حفظ کردی😃😀

الان ميگع بسختى😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیکی جون چجوری حفظ کردی😃😀

حفظ نکردم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان ميگع بسختى😐

نه فداشم اصلا حفظ نکرده   

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
حفظ نکردم    

خو حفظ كن

يكم تو راه خير قدم بردار

جا دورى نميره😒

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خو حفظ كن يكم تو راه خير قدم بردار جا دورى نميره😒

نادعلی چی بود؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نادعلی چی بود؟    

چقدرشو خوندى از صدتا؟؟؟؟

ببين بخونيا گردنتع😐

چقدرشو خوندى از صدتا؟؟؟؟ ببين بخونيا گردنتع😐

هیچی

نه نیست بهش، گفتم نمیخونم😐✌

هیچی نه نیست بهش، گفتم نمیخونم😐✌

منتظر باش تا بعدى😐😆