2777
2789
عنوان

متخصصای کیت تخمک گذاری بیاین

296 بازدید | 39 پست

https://uupload.ir/files/tml_dsc_0012.jpg

اینا چرا همش شبیه همه از بالا روز۱۴ و۱۵و۱۶زدم الان باید چیکار کنم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اگه کسی میدونه برای چی استفاده میشه و به چه درد میخوره ریپلای کنه بگه

برای تشخیص روز تخمگ گذاری و اقدام برای بارداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز برا منم همین شکلی بود 

برو اقدام امشب 

...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیز برا منم همین شکلی بود  برو اقدام امشب  ...

اخه مگه نباید از کمرنگ به پررنگ تغییر کنه واسه شما هرروز همینجوری بود؟یا بعد پرررنگ شد

خانوما حتما باید در هفته ۳ روز اقدام کرد؟؟ اگ روز دهم و دوازدهم اقدام باشه .. نتیجه میدخ؟؟ 

عزیزم همه ی روزای سیکل امکان بارداری هست فقط نزدیک تخمک گذاری امکانش بیشتره هرموقع میتونی اقدام کن

عزیزم همه ی روزای سیکل امکان بارداری هست فقط نزدیک تخمک گذاری امکانش بیشتره هرموقع میتونی اقدام کن

آخه من ماه قبل روز ۱۴ و روز ۲۰ انجام دادم .. ولی این ماه پریود شدم .. خیلی ناراحت کننده بود 

اخه مگه نباید از کمرنگ به پررنگ تغییر کنه واسه شما هرروز همینجوری بود؟یا بعد پرررنگ شد

نه تازه کمرنگ تر بود 

رفتم سونو گفت ازاد شده 

بعد پرسیدم کلا دکترم گفت من قبول ندارم کیت رو 😐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به به امشب چ شبیست😂😂😂

😁😂😂😂😂😂اره من تعیین کردم براشون 😁😂😂😂😂😂😂

اه یادم نمیاد تعین بود تعییین بود 😂😂😂😂😂

معین بود 😣

آخه من ماه قبل روز ۱۴ و روز ۲۰ انجام دادم .. ولی این ماه پریود شدم .. خیلی ناراحت کننده بود 

ماه اولت بود؟خب قرار نیست ک سریع بگیره من الان هشت ماهه اقدامم روزاشم تقریبا رعایت کردم ولی خبری نیست حتی اگ روز دقیقشم اقدام کنی معلوم نیست بگیره 

اگ میخای به موقع اقدام کنی ماه دیگه کیت بگیر ببین اصلاتخمک گذاریت کی هست

نه تازه کمرنگ تر بود  رفتم سونو گفت ازاد شده  بعد پرسیدم کلا دکترم گفت من قبول ندارم کیت ...

😑😑ای خداااا پس ما چجوری بفهمیم چه خبرههه