2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه برای مردن تلاش کردم اما نشد

فهمیدم تا خدا نخاد نمیشه

الان دوباره باردارم با اینکه بهم گفتن ۸۰درصد کاملا سالمه ولی نمیتونم نگران نباشم

میترسم مثل بچه ی قبلیم بشه خیلی زجر بکشه

من پسر اولم سالم بود پسر دومم جراحی قلب شده   بیماری TF داشت تو یک سالگی جراحی شد

عزیزم خداروشکر بابت سلامتی فرزندتون

و خدا حفظشون کنه براتون

شما اکو قلب جنین هم داده بودین؟

عزیزم خداروشکر بابت سلامتی فرزندتون و خدا حفظشون کنه براتون شما اکو قلب جنین هم داده بودین؟

نه به من نگفته بود    وقتی ده روزه بود فهمیدم‌

دیواره بطنش سوراخ بود و یکی از رگهاش هم ۹۰ درصد گرفتگی داشت 

نه به من نگفته بود    وقتی ده روزه بود فهمیدم‌ دیواره بطنش سوراخ بود و یکی از رگهاش هم ۹۰ ...

عزیزم من اکوی جنین ک دادم نوشته بنطنش ی سوراخ داره که ۲میل هس ولی اجازه سفط نمیدن چون میگن عادیه و بسته میشه ولی شب و روزم شده کابوس

امسال دو ماه تو ای سی یو قلب زندگی کردم اخرشم دست خالی برگشتم

الان خیلی نگرانم نمیتونم اصلا فکر نکنم به اینده ی پیش روم

عزیزم من اکوی جنین ک دادم نوشته بنطنش ی سوراخ داره که ۲میل هس ولی اجازه سفط نمیدن چون میگن عادیه و ب ...

اکثر سوراخهای بطن با یک شربت خوب میشن من سایز سوراخ یادم نیست ولی از روز دهم که اکو کرد گفت به احتمال ۹۹٪ سوراخ بسته نمیشه با دارو    و باید جراحی بشه 

منظورم اینه که آخرش اینه که با جراحی ترمیم میشه 

پسر من گفتن وقتی ۸ کیلو شد جراحی میشه   ولی خوب ماهی یکبار اکو شد    و دکتر نوابی تو بیمارستان پارس جراحی کرد       نگران نباش وقتی میگن رفع میشه حتما همینطوره  چون مشکل شایعی هست 

اکثر سوراخهای بطن با یک شربت خوب میشن من سایز سوراخ یادم نیست ولی از روز دهم که اکو کرد گفت به احتما ...

ممنون گلم از راهنماییت

ان شالله بسته بشه و واقعا سالم باشه