2777
2789
عنوان

بچه های آزمایش هورمونی fsh دادید؟

127 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها ، من در اقدامهستم شهریور آزمایش هورمونی دادم تمامموارد اکی بود فقط تیروئیدم کمکار بود روزی نصف قرص میخوردم ولی آذ ماه آز دادم تمام هورمون هام بهم ریخته بودFSHهم شده بود40!!!!!!!دکتر گفت ممکن یایسگی زودرسباشه الان هم یک هفته درد پریود دارم ولی پریود نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من LH هم بالاست ولی عردو این پارامترها 3ماه پیش تورنج بود FSH سه ماه پیش 7 بود

عزیزم آزمایشو تکرار کن و تو سوم پریودت بده مال من یبار اینجور شد دوباره دادم اشتباه بود ولی تا دکتر گف یائسگی زودرس مرمو زنده شدم من ۲۵سالمه البته

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
عزیزم آزمایشو تکرار کن و تو سوم پریودت بده مال من یبار اینجور شد دوباره دادم اشتباه بود ولی تا دکتر ...

مرسی عزیزم باید تکرار کنم ولی پریود نشدم که تکرار کنم خدا کنه برای منم اشتباه باشه

مرسی عزیزم باید تکرار کنم ولی پریود نشدم که تکرار کنم خدا کنه برای منم اشتباه باشه

ان شالله بچه نداری؟

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
ببحشید دیر جواب دادم آخه کسی نبود نیومدم ببینم آره عزیزم یه پسر4ساله دارم

حالا خداروشکر یکی داری

تکرار کردی ازمایشتو؟