2777
2789
عنوان

خانوما کمک!

57 بازدید | 3 پست

دوستان من شوهرم تو یک شرکت به صورت روزمزد کار میکنه، ولی مثل اینکه این ماه قرار یه عده ای رو بیرون کنن. میشه لطف کنین برامون تا دو ماه شبی فقط یه دونه صلوات بفرستین، که ایشالله بیرونش نکن. هر وقت که یادتون بود بفرستین با قبول کردنش حقی به گردنتون نیس که حتما هر شب بفرستین، شما فقط با این کار من ما لطف میکنین. هر کس خواست بفرسته لطفا لایک کنه! ممنون

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

تا جایی که یادم باشه میفرستم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان اشالله ک مشکلی پیش نمیاد توکلت بخدا باشع عزیزم روزی رسون خداس شوهر منم تو این اوضاع کرونایی کارشو از دس داد دوماه بیکار بود با کلی اجارع خونع و قسط ولی بعدش تو یه شرکت دارویی استخدام شد خیلی بهتر از کار قبلیش همش میگیم خوب شد اون کارتو از دس دادی هر چیزی حکمتی داره چشم واست صلوات میفرسم توام منو  دعا کن