2777
2789
عنوان

کی سیب ممنوعه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عروسی رو که دیدی؟

از اون به بعد ییلدیز و شاهیکا نقشه کشیدن اندر و هالیت رو به جون هم بندازن 

شاهیکا مخ ییت رو زد و اونم کمکشون کرد و رفت با اندر اشتی کرد و به همین بهونه اونجا موند و میونه این دوتا رو بهم زد

بعدش ییلدیز اومد دارو داد به ایسل گف بنداز تو سطل اشغال مثلا پرستار داده به هالیت جان بعد این اتفاق هالیت شاکی شد بعدش اندر اومد ایسل رو دعوا کرد ایسل صداشو ضبط کرد داد شاهیکا اونم دستکاریش کرد و مثلا اندر داره هالیت جان رو دعوا میکنه هالیت وقتی صدا رو گوش کرد اندرو طلاق داد 

یه روز ییلدیز مخفیانه میاد بچشو ببینه هالیت از راه میرسه همون موقعه شاهیکا و اندر که اومده بودن واسه مسائل شرکت حرف بزنن میرسن و میبینن این دوتا دعواشون شده میان جداشون کنن هالیت از پله میوفته میمیره مثلا

بعدش بازجویی میشن و انکار میکنن این موضوع رو 

ییلدیز میره پیش خاله رقیه زندگی میکنه با مادرش بعد چند وقت ارث و میراثو تقسیم میکنن و زهرا تمام سهام خودشو مدیریتشون رو به مرت شوهرش میسپره 

به ییلدیز چون بچش کوچیکه چیزی نمیرسه فقط براش یه خونه اجاره میکنن 

مادر ییلدیز میخواد براش شوهر پیدا کنه میرن عکس چند نفرو میارن ییلدیز از اون یارو اسمش یادم نیس خوشش میاد

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)