2777
2789
عنوان

خانمایی که دوتا بچه دارن...جو خونتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
به نظرم دخترا خیلی ماه هستن آرومن دعوا ندارن

دعوا هم می کنند..بچه ام دیگه بالاخره..حالا پسر نداشتم که بگم نسبت به پسرها..چطورند..ولی من واقعا حواسم هست که مساوات رو رعایت کنم..

چون خیلی حساس اند..حتی اگه من حواسم نباشه برای بوس شب بخیر یکیز اشون رو دوتا بوس کنم..دومی میگه یک بوس منو کمتر کردی...دیگه خود این حدیث مفصل بخوان😉😀

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ج و دعوای بچه ها چیه ؟ چه جوری باید مدیریت کنیم؟  شوهرم همش میگه من آرامش ندارم..... داره ...

شما پسر داری؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
نگم برات همش دعوا گریه خودمم کنارشون غر میزنم بزرگه۹ سال کوچیکه۱ونیم کوچیکه وسایل اونو برمیداره، ...

دقیقا چیزی که گفتین تصور کردم،مگه بچه ۱و نیم ساله با ۹ ساله با هم دعوا میکنن،البته ما چندین سال که با کسی رفت و آمد نداریم به خاطر همون تعجب کردم 

یه پسر 9 ساله یه دختر 2 ساله .....همه ی آتیشا از پسره هست.!!!

خیلی مواظب دخترتون باشید 

من خودم خیلی خیلی حساسم کوچک ترین اذیت هایی که خواهر و برادرم کردن هنوزم یادمه اعصابم بهم میریزه،

دقیقا چیزی که گفتین تصور کردم،مگه بچه ۱و نیم ساله با ۹ ساله با هم دعوا میکنن،البته ما چندین سال که ب ...

دعوا و بحث نیس که

کوچیکه وسایل اون یکی رو بر میداره،اونم از دستش میکشه دعوا میشه

یا کوچیکه کتابه اونو پاره میکنه

همینجور تو روز ماجراها داریم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀