2777
2789

ربطی به بزرگی نداره

من امشب شنیدم جاریم با دختر۱۵ساله و یه ۸ساله

ای وی اف کرده بارداره

کفم برید

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر شرایط مالیشو داری دو سه تا بیار هیچی مثل خواهر و بردار برا بچه خوب نیست .. منم یکی دارم پنج سالشع دیوونم کرده از بس میگه تنهام نی نی بیار برام ولی شرایطشو فعلا ندارم یکی دو سال دیگه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

صد در هزار پشیمون میشی

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

ابجیم همین الان خواهر زادم میگه خاله تنهام من خیلی ما خانواده خیلی کم جمعیتیم کلا و خیلی بد میدونیم بچه زیادو الان خانواده من خیلی تعداد فرزنداشون زیاده خییییییلی موفق خیلییییی خوبا هنه پشت هم پیشرفتشون بیشتر روحیه خوب واقعا میگم خواهر زادم گناه داره ولی دیکه بزرگ شده ابجیم میکه زشت بیارم عمرا بیارم 

منم قصد تک فرزندی دارم 

منم خودم یک بچه دارم.یک روز می‌گم یکی دیگه بیارم.فرداش می‌گم کی حوصله یک بچه دیگه رو داره از اول نق بزنه،شب بیداریهاش.بغیر از اون گرونی ها.وکرونا.

من اگه اختلافم با شوهرم کم بود یا کلا اوکی بودیم حتمااا میوردم ولی اینکارو نمیکنم‌چون بچه ها گناه دارن الانم کلا بخاطر دخترم همش کوتاه میام جو خونه خراب نشه ولی دوتا سه تا بچه اگه شرایط مالی اوکی داری واعصاب و صبر و شرابط نسبی خوب بیار 

من یه پسر ۱۱ ساله دارم خودم خیلی از بچه داری و مادر شدن لذت بردم مثل خیلی از نه آرامشم بهم خورد همه جا براحتی تفریح و مسافرت رفتم و کیف کردم با پسرم مثل دو تا دوست هستیم.ولی ولی ولی من اشتباه کردم پسرم تنها بزرگ شد بدون همبازی و در زمان ازدواجش و پیریش بی کس و تنهاست بدون حتی ۱ خوار و برادر همخون.اشتباه منو تکرار نکن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞