2777
2789
عنوان

من چیکار کنم مادرشوهرم دست از سرم برداره 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی اگه اینجور باشه به اون دوتا که بیشتر باید گیر بده چون اونا جیب پسراشو خالی میکنن  ...

هر بار ازت پرسید بگو یادم نیست ایقدر بگو تا ترک کنه 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

ایییی گفتی مادر شوهر منم هر روز میپرسه میگه از پوشک نگرفتیش کی پوشک می خرین چند وقت یبار؟یکی هم به م ...

عیب نداره بالاخره سوال میکنه دیگه 

بگو هروقت احتیاج نباشه حتما پوشک نمیگیرم براش 

اونا حتما خودشون میگن ولی شما شاید نمیگید میپرسه  کسی که این اخلاق بد رو داره باهمه همینه به ه ...

قیمت نمیگمش اصلا 

نمیدونم اونا میگن یا نه ولی من دوست ندارم بگم اینم هربار میرم خونه اشون حتی کوچکترین چیز خریده باشم میاد دست میزنه میگه چند گرفتی جالبه که اونقدر دقت میکنه که من‌چه چیز جدیدی گرفتم‌ ولی من اصلا برام مهم نیست بقیه چی‌میگیرن یا چیکار میکنن الان اگه مادرشوهرم بره انگشترش رو عوض کنه اصلا متوجه نمیشم چون برام مهم‌نبوده اصلا دقت نمیکنم‌ که طلاهاش یا لباسهاش چه شکلیه به من ربطی نداره ولی اون خیلی دقت میکنه  این اخلاقش رو اعصابمه دلم میخواد بگم به توچه آخه ولی نمیشه چون‌بعدش جنگ راه میفته بین من وشوهرم

ایییی گفتی مادر شوهر منم هر روز میپرسه میگه از پوشک نگرفتیش کی پوشک می خرین چند وقت یبار؟یکی هم به م ...

آخ رو اعصابه آخه یکی نیست بگه مگه تو داری پولش رو میدی خوب به توچه منکه اینقدر اعصابم خورد نمیشه از این رفتارش حالا جالبه همین دو هعته پیش رفت ۱۸ میلیون داد فرش خرید فقط برای بقیه میگه گرونه نه برای خودشون

تو پوشک بچه رو حتما عوض کن بگو میسوزه بعدشم هر وقت گفت چند گرفتی بگو قیمت خوبی گرفتم مناسب بود شایدم ...

نمیدونم والاه هی میاد دست میکشه میگه چند گرفتی کی گرفتی آخه جلو جنعم میگه همه نشستن میاد گیر میده به من اون همه آدم میبینی جاریم‌مانتو و شال نو گرفته اولین باره میپوشه اون وقت میاد مثلا به روسری من گیر میده چند گرفتی اون جاریمو هیچی نمیگه 

تومنی ولی من سرکار نمیدم میگه کار میکنه پول نده لباس بچه ام به یه پوشک میزنه مارک دیگه بزن مریض میشه ...

حالا این هنوز نگفته مارک ارزونتر بگیرید ولی میشینه با خودش پول پوشک بچه منو حساب میکنه آخه یکی نیست بگه مگه تو پولش رو میدی 

قیمت نمیگمش اصلا  نمیدونم اونا میگن یا نه ولی من دوست ندارم بگم اینم هربار میرم خونه اشون حتی ...

بعضیا دست خودشون نیس همش میپرسن چند 

تو دهنشون این جمله نمادینه شده درصورتی که قیمت حدودی  مشخصه دیگه ...ا

اینبار حتما بگو نمیدونم مامانم خریده منم روم نمیشه که بپرسم چند ..

ازجهتی هم شاید فکر میکنه کارمندی بهت میگه ببینه شما مبگی اگه خوشت اومده برات بخرم 

بعضیا دست خودشون نیس همش میپرسن چند  تو دهنشون این جمله نمادینه شده درصورتی که قیمت حدودی &nbs ...

پدرشوهرم ماشاالله وضعش خوبه همین دو هفته پیش مادرشوهرم رفت فرش گرفت ۱۸ تومن‌نیازی نداره من براش بگیرم ولی منم هیچ‌وقت قیمت نمیگم‌هرچی میگه میگم‌یا خیلی وقته دارم یا یادم‌نیست چند گرفتم ولی بازم میپرسه