2777
2789

خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نتونستم بگم فکر کردم میخواد برای پسر خودش بگه ولی برای کسه دیگه ای گفت رفتم تو شک حتی نتونستم جواب بدم حالم خیلی گرفته شد 

هر چی خیره  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوفف عجبا منم برام پیش امده همچین شرایطی خیلی یجوریه 😔فقط میتونم بگم متاسفم با عوضی بی لیاقت اعصاب خودت رو راحت کن 😢😁راه دیگه ای نیست 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
تو چیکار کردی شرایط شما چه طوری بودفراموشش کردی

والا من از یجای به بعد دیگه ازش خوشم نمیاد ولی دروغ چرا هنوز چشم دنبالشه زن نگرفته یعنی خیلی دنباله زنه ولی جور نمیشه براش راستش من یه خواستگار سمج داشتم مادر ایشون رو واسته کرده بودکه ما رضایت بدیم پسره اصلا منو ندیده ولی مادرش خیلی باهام اکی بود چند بار هم غیر مستقیم گفته بود که مثلا دخترتون رو شوهر میدین ؟ولی فک کنم دیگه بعد از این که اون خاستگارم اینا رو کرد واسته دیگه اینا هم روشون نشد بیان برا پسر خودشون 😒😒😒

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
پسره شما رو میخواست

نمیدونم ولی مامانش به یکی از اقوام گفته بود که میخوان منو برا پسرشون ماهم فک میکریم میان خود مامانه هم چند بار پرسیده بود که الان دخترتون رو شوهر میدین ؟ ولی انگار قسمت نبود