2777
2789
عنوان

خستم از اینجا میخام مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 80 پست

چقد حالم بد شد تاپیکتو خوندم‌ اینکه اینجا رو دوست نداری بحثی نیست ولی توهین نکن. ایران کثافت نیست... حداقل در مقایسه با همین کشورهای غربی 

حتی با حیووناشونم ازدواج میکنن با پتو با اگزوز ماشین... 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حالم بد شد تاپیکتو خوندم‌ اینکه اینجا رو دوست نداری بحثی نیست ولی توهین نکن. ایران کثافت نیست... ...

من نگفتم ایران کثافته ؛ بعضی آدمای تو ایران کثافتن و این واقعیته شاید تو همه آدمای اطرافت خوب بودن ولی من تا دلت بخواد آدم بی همه چیز دیدم والا خود ایران که مشکلی نداره 

چقد حالم بد شد تاپیکتو خوندم‌ اینکه اینجا رو دوست نداری بحثی نیست ولی توهین نکن. ایران کثافت نیست... ...

خرافات هم تو کشورای دیگه  بیش تر از ایران نباشه کم تر نیست 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

دقیقا،فکر کردن اونور حلوا میدن،زن ایرانی تو غرب طاقت نمیاره چون اونجا ازادی هست و زن ایرانی حسود 

منم از بعضی رسم و رسوما مثل عید و دید وبازدید بدم میاد منم دوست دارم‌ برم جایی که کسی چیزی رو بهم تحمیل نکنه از الان استرس عید رو دارم امسال از دید وبازدید در رفتم ولی نمیدونم سال دیگه میتونم مثل امسال دربرم هرسال نزدیک عید استرس  دارم دیدن ادمهایی که در طول سال ندیدمشون و مجبورم عید ببینمشون واسم سخته . بخدا خیلی وقتها به فکر فرارم ولی کجا برم باور کنین چند بار تو مسیری که از خونم تا خونه مادرم میرفتیم به این فکر میکردم از ماشین خودمو بندازم بیرون یا میمیرم یا حالا هرچی.  یا موقعی که وسط راه وامیستادیم واسه استراحت شوهرم میرفت پسرمو ببره دستشویی میگفتم فرار کنم اما ترسوام . کاش جرات داشتم فرار میکردم جوریم که دعا میکنم حداقل پدرو مادرم فوت شن تا من دیگه جایی واسه رفتن نداشته باشم تا این حد.  خیلی وقتها به اونایی که پدرو مادر ندارن حسودیم میشه چون وقتی پدرو مادرم نباشن منم جایی ندارم برم مجبور نیستم برم خونه مادرم . چرا واسه من این اتفاق نیوفته تا راحت بشم دیدن خونوادم و تحمل رفتاراشون آزارم میده کاش اونایی که پدرو مادرشونو دوست داشتن خدا به پدرو مادرشون عمر طولانی میداد به منی که علاقه ای بهشون ندارم زورتر ازم میگرفت. واقعا هیچ حسی بهشون ندارم کاش پدر شوهرم زنده میموند چون بچه هاش دوستش داشتن در عوض مادر فوت میشد کاش . من کی روی آرامش رو میبینم تاکی استرس داشته باشم منم میخوام راحت زندکی کنم بچه خوب تحویل جامعه بدم ولی آدمهای زورگو نمیزارن نه من آرامش داشته باشم نه بچه خوب به جامعه تحویل بدم چرا ولم نمیکنن خسته شدم از دستشون. بجز اعصاب خورد کردن کاری بلد نیستن. 

واقعا اینقدر ساده است؟؟؟ 

نه عزیزم اصلا ساده نیست. این دروغ وافسانه ای هست که فقط تو ایران گفته میشه . حداقلش کم کمش دوسال برای یادگیری زبان لازمه تازه فقط در حدی که بتونی زندگی کنی  نه اینکه دیگ کاملا مسلط بشی یا تخصصی حرف بزنی.رفتن به کشور مقصد معجزه نمیکنه برای یادگیری هرچند سریعترش میکنه 

من نگفتم ایران کثافته ؛ بعضی آدمای تو ایران کثافتن و این واقعیته شاید تو همه آدمای اطرافت خوب بودن و ...

نه منم ادم عوضی دیدم ولی باور کن پس ذهن هر عوضی ای این حرف میاد که همه که اینطورین حالا منم روش. پس با این جمع بستنها فقط وصعیتو بد میکنیم. من ادم کثافت دیدم ولی انسان شریف هم زیاد دیدم. 

در کل هم به موندن فعالانه تو وطنم بیشتر اعتقاد دارم تا فرار کردن منفعلانه به کشوری که قرار شهروند درجه چندمش باشم. برای شما هم ارزوی موفقیت دارم.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓