2777
2789
عنوان

خدایا چی میشد مثلا..

62 بازدید | 8 پست

واقعا چی میشده مثلا جای اینکه هر وقت رحم برای بارداری اماده میشد جای این همه درد که میکشیم موهای زایدمون می رخت ؟

یا اصلا یه جور دیگه میفهمید اصلا همین بود حداقل درد نداشتیم 

اصلا چرا موی زايد هست اگه بودنشون نشونه کثیفی و واسه پاکیزگی باید تمیزشون کرد     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فردا امتحان دارم هیچی نخوندم از دیشب مثل جنازه افتادم یه جا فقط ناله میکنم 

وااای درکت میکنم😪😪خدا نصیب نکنه فقط نمیدونم چطور بعضیا میشن تموم میشه هیچیشون نمیشه ماعلاوه تریم یا اونا

کفر نکن عزیزم ناشکر نباش به جای غر زدن برو به صورتت  و بدنت عشق به ورز ببین چه معجزه ای میکنه ر ...

خب این چه ربطی به دردی که من دارم میکشم داره ؟ کی کفر گفت اخه ...الان من به کمرم بگم قربونت بشم که تیر میکشی 

خب این چه ربطی به دردی که من دارم میکشم داره ؟ کی کفر گفت اخه ...الان من به کمرم بگم قربونت بشم که ت ...

نه عزیزم بگو چقدر بدنم سالمه که رحمم قابلیت اینو داره که برای بارداری آماده شه بگو خداروشکر که مشکلی ندارم کاملا ارتباط مستقیم داره