2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان😁

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
نه شیرازم 

کدوم بیمارستان زایمان کردی

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

همین و که گفتن من فشارم افتاد اطرافم میفهمیدم چه خبره توانای صحبت کردن نداشتم تنم یخ زده بود اقد زدن تو صورتم مادرشوهرمم  همون موقع اومد پیش بچه صداشون میشنیدم داشت گریه میکرد دیگه سریع بهم سرم زدن تونستم چشمام باز کنم بعد گفتن بابا ما شوخی کردم مگه میشه باند رو بدوزیم با بخیه😦😦😦😟

خلاصه که بچه همونجوری گشنه از تو ساکم خرما دراوردم خوردم و بعد به پسرم شیر دادم چه حس خوبی بود بعد با ویلچر منو بردن تو بخش....فردا شد قرار شد که مارو مرخص کن دکتر اومد گفت بچه دستشوی داشته گفتیم اره فقط پی پی از دیروز تا الان جیش نکرده معاینش کردن دیدن مثانش ورم داره کلی شیر خشک دادن بازم جیغ میزد نمیتونست جیش کنه سریع بردنش از کلیه هاش سونو گرفتن جوابش اومد دیدن مشکلی نداره بعد براش سوند زدن اقد جیغ زد و گریه کرد که رنگ به رخش نموند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه روز بستری بود نمیتونست جیش کنه خودش. همش سوند میزدن بعد ی شب مامانم با روغن سر التش رو کلی چرب کرد و پوستش رو داد عقب در حین همین کار تونست خودش جیش کنه بعد گفتن بهتره زودتر ختنش کنید...خلاصه که بعد ماساژ مامانم خودش دیگه جیش میکرد بالاخره این پسر رو بردیم خونه فرداش دیدم اقد زرده ک بی حال افتاده رفتیم تست زدیم رو ۱۲ بود دوباره بستریش کردن دو روز باز رفتیم خونه چند روز خوب بود باز رفت بالا باز رفتیم بستری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خلاصه بعد از ده پونزده روز دوندگی تو بیمارستان من موفق شدم یک شب استراحت کنم چون اصلا استراحت برای زایمان نکرده بودم 😭

اینم خاطرات زایمان اول.. من بهتون پیشنهاد میکنم تجربه زایمان دومم رو که گذاشتم حتما بخونید به نظر خودم خیلی باحاله 😁حتما مینویسم خیلی خنده داره🤣

وای چقد اذیت شدی عزیزم. ولی بازم خوبه نینی سالم خدا بهت داده. خدانکنه من اینجوری بچه آیندم مریض شده آخه کسی رو ندارم که بخواد خیلی مراقب باشه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
خلاصه بعد از ده پونزده روز دوندگی تو بیمارستان من موفق شدم یک شب استراحت کنم چون اصلا استراحت برای ز ...

چرا اول خرما خوردی بعد شیر دادی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ریکاوری ینی چی  و چیکار میکنن اونجا

تو سزارینه  دو ساعت بعد عمل باید اونجا بمونی 

مثل مراقب های ویژه 

تند تند میان چکت میکنن

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

دوتاش سخته☹

اصلااا سزارین سخت نیس نهایت دردش اینه ی شیاف بزنی من درد طبیعی رو کشیدم‌بد سزارین شدم چقدر راحت بود اصلا طبیعی وحشتناک بود

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
وای چقد اذیت شدی عزیزم. ولی بازم خوبه نینی سالم خدا بهت داده. خدانکنه من اینجوری بچه آیندم مریض شده ...

عزیزم ای شاالله ک این اتفاقا برای کسی نیوفته خیلی سخت بود ولی گذشت ماشاالله الان ۵ سالشه خیلی اروم و عاقله خیلی بچه خوبیه ماشاالله