2777
2789

امشب برامون یه مهمون از راه دور اومده از اولش سرفه داشتن

بعد از شام گفتن که کرونا داشتن خوب شدن سرفه اش مونده، خودش میگه پنج ماه پیش، ولی بعد از حرفش یه پرس و جو کردم دیدم یه ماه پیش بوده

خیلی استرس دارم دختر کوچیکم این هفته تهران عمل داره، ما اینقدر رعایت کردیم که این سرما نخوره تا عملش کنسل نشه، ولی حالا چیکار کنم، امیدی هست که ناقل نباشن

و خدایی که بشدت کافیست......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید خدا  همونموقع میگفتید دخترتون عمل داره وبخاطرش خیلی رعایت کردید

گفتم، خیلی حالم خراب شد، خودمم باردارم، کل سال که کرونا اومده در به در دنبال دکترش بودیم

عزیزم من شیعه م به یه پسری ک اهل سنته میخواهیم ازدواج کنیم گرچه اون یه کشور اروپایی هست و اصلا مذهب براش مهم نیست ولی خانواده ش افغانستانن با تفاسیری ک داشتین من واقعا ترسیدم ک بخوام با این شخص ازدواج کنم

...
عزیزم من شیعه م به یه پسری ک اهل سنته میخواهیم ازدواج کنیم گرچه اون یه کشور اروپایی هست و اصلا مذهب ...

اهل تسنن بیشتر از اینکه دختراشون با شیعه برن حساسن

اینکه دختر از شیعه بگیرن بعضی اقوامشون حساسن و زیاد اطلاعاتی ندارم

اما به نظرم تفاوت مذهب خیلی مهمه و این کار رو نکنید شاید برای شما مهم نباشد ولی خانواده ها قطعن درگیر میشن

اهل تسنن بیشتر از اینکه دختراشون با شیعه برن حساسن اینکه دختر از شیعه بگیرن بعضی اقوامشون حساسن و ز ...

مرسی گلم منم از تفاوت مذهب میترسم ولی خب خیلی همو دوست داریم چند بار خواستم بخاطر همین چیزا همه چیزو بهم بزنم نشد😔

...
مرسی گلم منم از تفاوت مذهب میترسم ولی خب خیلی همو دوست داریم چند بار خواستم بخاطر همین چیزا همه چیزو ...

اهل کدوم منطقه ی و قوم افغانستانه

اصلا براشون مهم نیست و اصلا دخالت نمیکنن میگن زندگی خودته اگه همو دوست دارین  ما مانع نمیشیم&nb ...

الان من کار دارم

بعدا برات پیام میزارم 

قبلش چند تا سئوال

کدوم کشوره؟

چند ساله رفته؟

تابعیتش در چه سطحیه؟

نحوه ی آشنایی تون چه جور بوده؟

شما اهل کجایی؟