سلام.دوستان پسرمن یه بیماری داره که نمیخوام بازگو کنم،بیماری سختی هست .اسم غیر مذهبی روش گذاشتیم توافقا باهمسرم .خودهمسرم اسمش رو ترکیب یه اسم مذهبی وغیر مذهبی باهم میگه حالا خانواده همسرم هم همشون اسم بچه رو تغییر دادن به اون اسم مذهبی وهی میگن میرم خونشون من اسم پسرم رو میگم جلوشون هم اونا هم مدام اون اسم رو میگن .تا که دوروز پیش صبح خیلی زود تو گروه خانوادگیشون پیام دادم که دوس ندارم پسرم رو به این نام صدابزنید چون بزرگ میشه سوال میکنه چراومن جوابی ندارم اون وقت از اهل بیت زده میشه خیلی محترمانه البته؛همسرم صبح زود زنگ چیه گذاشتی سریع پاکش کن منم حذف زدم آخه گزینه حذف برای همه نداشت یه حذف داشت ویه لغو ...مثل اینکه پاک نشده بود نمی دونم .منم گفتم بیشعوری اول صبحی بیدارم کردی بخاطر اینو.....میدونم بخاطر اینکه خانوادش شاید ناراحت بشن دوروزه تو لک وقهره ...من سکوت اونم سکوت وقهر ؟نمی دونم چکار کنم..؟کار بدی کردم ؟
بابا یه اسم بذارید بره دیگه چرا با هویت بچتون بازی میکنید
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡 ❤یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!... انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم