2777
2789
عنوان

بچه بد دهن

389 بازدید | 9 پست

سلام خانوما اگه میشه بهم یه راه حلی بدین لطفا خواهش میکنم من طبقه بالای خونه پدر شوهرم زندگی میکنم به بچه دو نیم ساله دارم که دیگه کامل میتونه حرف بزنه من با وجود دخالت های خانواده شوهر به شدت رو تربیت بچم وسواس دارم از وقتی خونه مامانم که دختر بودم وقتی یه بچه بی تربیت میدیدم همیشه میگفتم من ایشالا به بچم تربیت بهتری میدم اجازه نمیدم حرف بی تربیت بزنه ولی الان بچم یدونه حرف بدی حالا نمیدونم از کجا یاد گرفته بهم میگه دارم دیوونه میشم همه میگن پس چی شد تربیت نمونت من تا حالا این حرف و نگفتم بهش ولی الان اعتماد به نفسمو از دست دادم به خدا نمیدونم چیکار کنم که از یادش بره همه میگن بیخیال باش حساسیت نشون بدی بدتر میشه ولی بازم جواب نمیده دوستان شما تجربه ای دارین

چی گفته

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

خب عزیزم اول اینکه جلو بچه دعوا نکنین فوشم ندین

دوم اینکه مثلا بهش بگو به جای اینکه بگی فلان چیزو بگو شکلاتی چیزی یه چیز خوب تا برات جایزه بگیرم اینطوری درست میشه:)

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی توجهی کن

بچه ها عاشق توجهن وقتی با اون حرف شما بهش توجه مثبت یا منفی میکنی اون هم تکرارش میکنه

یکی دیگه هم میتونیانقدر تکرارش کنید باهم که از جذابیت بیفته براش

من دو روش رو انجام دادم جواب گرفتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اه یه بار بگو بسه دیگه نمیکنه تجربه دارم

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

منم دخترم اینجوری بود هر وقت دیدی حرف بد میزنه یهو برگرد بگو وای بو گند نمیاد؟ فکر کنم شیطون تو دهنته اخه دهنت بو گند میده 

تا یه مدت همبنجوری کن 

حتی خودتونم وقتی چیزی میگید بگو وای شیطون اومد تو دهنم بو بد میده 

حتی وقتی جایی در دسترس نیست هم بگید وای چه بوی بدی  به طور نامحسوس بعضی وقتا هم بگید اگر ترسید باور داشته باشید که فحشی داده

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

همه درست میگن.بچه ی منم از خانواده ی شوهرم فحش یاد میگرفت.هروقت تکرارش میکرد نشنیده میگرفتم.بعد مثلا تو یه موقعیت مناسب که یادش نبود براش قصه میساختم.مثلا قصه ی پسر بی ادب.یا قصه ی پسری که تنها موند.پسری که دوستی نداشت.توی قصه شخصیت قصه یه پسر بود که حرف زشت میزد و بچه ها دوسش نداشتن و هیچکی باهاش بازی نمیکرد.کم کم اینجوری کردم تو مخش که آدم بی تربیت دوس داشتنی نیست و هیچکی دوسش نداره.الان ۳ سال و نیمشه حتی پیشش فحش هم بدن تکرار نمیکنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم دخترم اینجوری بود هر وقت دیدی حرف بد میزنه یهو برگرد بگو وای بو گند نمیاد؟ فکر کنم شیطون تو دهنت ...

الان سنش کمه.تصوری از شیطان نداره که🤔 خواهرزاده من حساسه.یه بار همسایه گفته بود آقا سیبیلو میاد دعوات میکنه تا یه مدت بچه وحشت کرده بود توهم میزد😱

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی