2777
2789

اسی اپلیکیشن TTAC نصب کن .مال وزارت بهداشته .اسم داروهای کمیاب رو بزن نزدیک ترین داروخانه پیدا میشه ‌.منم کلی دنبال ویکتوزا گشتم پیدا نکردم تو این اپلیکیشنه یه داروخانه داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اپلیکیشن TTAC نصب کن .مال وزارت بهداشته .اسم داروهای کمیاب رو بزن نزدیک ترین داروخانه پیدا میشه ...

دارم اپلیکیشن رو فقط 29 فروردین بود که بجاش بازالین داده نسخمو خراب کرد

سیزده آبان داره ایرانی اشغاله  آزاد بخریم بهتره تا ایرانی

ما شمال زندگی میکنم . برای مادرم هر ماه با اینکه خواهرم پزشکه نمیتونیم پیدا نمیشه که بخوایم دولتی بگیرم هر ماه ازاد میخریم 

دوستت دارم دوست خوب من اجی مهربونم 
ما شمال زندگی میکنم . برای مادرم هر ماه با اینکه خواهرم پزشکه نمیتونیم پیدا نمیشه که بخوایم دولتی بگ ...

منم آزاد میخرم

نمیتونم با جونم بازی کنم و انسولین اشغال بزنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ما شمال زندگی میکنم . برای مادرم هر ماه با اینکه خواهرم پزشکه نمیتونیم پیدا نمیشه که بخوایم دولتی بگ ...

آخه میگن آزاد نمیدن براساس شماره ملی سهمیه بندی میشه