2777
2789
عنوان

اونایی ک حاجت گرفتن بیان لطفا 🙂💛

364 بازدید | 41 پست

دوستان کسی هس ک از نذر ، دعایی ، یا از همچین چیزای حاجت گرفته باش !؟ 

خاهش میکنم اگ بلدین کمک کنین .!

دعایی ک بشه حاجت گرف ، اونم حاجت های بزرگ ، مشکلاتم واقعا بزرگن 😢😭 ن کسی بعم ارزش میذاره ن چیزی

نمیدونم چیکا کنم ک منم دوس داشته باشم ، انگاری من اصلن نیسم وجود ندارم ، اگ چیزی بلدین ک منم عزیز بشم پیش دیگرون لدفن بهم بگین .! 

یا واس مشکلاتم اگ چیزی بلدین ک واقعن بتونم حلشون کنم ازشون حاجت بگیرم برام بگین .!

و ی سوال کسی از قانون جذب چیزی بلده !؟ 

اگ بلدین بگین ممنونم از همتوووووون 💋

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
من میگم دلیلش اینکه خودت خودتو دوست نداری🙂

اخه ابجی چه جوری خودم رو دوس ندارم 

من کلن یه چند وختیه ک حوصله ی عچیو ندارم اینارم ک میبینم بیشتر حالم بد میشه .! 

تنهای رو خودم انتخاب کردم ولی نمیتونم تحملش کنم 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزيز اميدت بخدا باشع

اين كاربر ختم و دعا زياد برميدارن ازشون بپرس

اميدوارم بتونن كمكت كنن

@نیکی0  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عزیزم خالصانه نیت کن حتما حاجت میگیری من روزی 100 بار تا چهل روزروز میگفتم  استغفرالله ربی و ...

مرسیییی عزیزم حتما انجامش میدم بعدح اینک حاجتمو گرفتم برای اینک توام حاجتت رو زودی بگیری دعا مکنم 😍❤

استارتر عزيز اميدت بخدا باشع اين كاربر ختم و دعا زياد برميدارن ازشون بپرس اميدوارم بتونن كمكت كنن ...

نکننننن نگووووو استارتر اون تاپیک‌ واقعا خراب شده رو سرمممممممم😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮🔪🙂🙂🙂🙂🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😂😂😂 خعلى نازى نيكوووو😍 @نیکی0    

بهم درخواست دوستی داد😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اخه ابجی چه جوری خودم رو دوس ندارم  من کلن یه چند وختیه ک حوصله ی عچیو ندارم اینارم ک میبینم ب ...

من یه چیزی بهم ثابت شده من یک دختر با اخلاق معمولی با چهره معمولی هروقت با انرژی مثبت میرم بیرون همه نگاهم میکنن توجه میکنن احترام میزارن ولی روزایی که حس خوبی به خودم همش بی حرمتی مبینم

همین چند روز هی به خودم‌میگفتم اه چقدر تو زشتی شاید باورت نشه انواع و اقسام توهین دیدم

من یه چیزی بهم ثابت شده من یک دختر با اخلاق معمولی با چهره معمولی هروقت با انرژی مثبت میرم بیرون همه ...

واقعا!؟ 😳 پس من فردا امتحان مکنم عزیزم خیلی با انرژی مثبت میرم بیروووون😍