2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت فراموشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 57 پست
نمیخاد بره میخاد همینجور بازیم بده

ببین این میخواد اذیت کنه مهرتو ببخشی ک فقط جدا شی

میگن انقدر بمون تا موهات سفید شه همینه

دوستان خودم اینجوری شدن

ولی پدرشم در بیار پیام هاشم داری شات بگیر نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این میخواد اذیت کنه مهرتو ببخشی ک فقط جدا شی میگن انقدر بمون تا موهات سفید شه همینه دوستان خو ...

میگم مهریه مو میبخشم قبول نمیکنه

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
ن گلم شکایت کن قبلش با ی وکیلم صحبت کن ببین چ مرحله ای بری چون خواهرشوهر من اومد شکایتم کرد الان سکه ...

اگه اینطوری باشه خوبه 

اخه هیچی هم به نامش نیس برگرده بگه پول ندارم چیزی بهم نمیرسه

اگه اینطوری باشه خوبه  اخه هیچی هم به نامش نیس برگرده بگه پول ندارم چیزی بهم نمیرسه

میرسهههه ببین شوهر این هیچی نداااره هیچیی جای داغونم میشینه ولی دادگاه حق داد ب این و گفته باید حق و حقوق بدی

فقط پیگری باش

خودت زندگیتو جوونیتو ازش بگیررررر کیف کن بزار پدرش در بیاددددد کار کنه سکه جور کن ک دیگ زر نزنه

رفتی بگو همه چیزو بگو اخلاق نداره میگ فراموشت کردم اگ نمیخواد با قانون بیاد میگ طلاقم نمیدم.

دفاع کن میکشنش دادگاه

میرسهههه ببین شوهر این هیچی نداااره هیچیی جای داغونم میشینه ولی دادگاه حق داد ب این و گفته باید حق و ...

اینطوری که خوبه مهزیه مو میگیرم مستقل میشم

انقدر خوشم میاد اگ ناامید نباشی و خسته نشی از دادگاه رفتن و پدر اینو در بیاری چون خیلی اعصابمو بهم ر ...

دعا کن برام چون خودمم اعصابمو خیلی ریخته به هم

دعا کن برام چون خودمم اعصابمو خیلی ریخته به هم

ناراحتی داره نمیگم نداره اما مطمئن باااش که بعدا نمیگی چرا ولشم کردم راست راست بچرخه.

این تا اسم مهریه بیاد و دادگاه میشه مووووش و میاد میچسبه بهت ولی دیگ نباید گول بخوری.

بعدم تو ن اولین نفری ن آخرین نفر ک تو عقد رابطه داشته پس فکر نکن گناه یا اشتباه کردی

ناراحتی داره نمیگم نداره اما مطمئن باااش که بعدا نمیگی چرا ولشم کردم راست راست بچرخه. این تا اسم مه ...

مرسی که دلگرمی دادی گلم