الانم از هیچی نترس هرکاری لازمه انجام بده .جدی برخورد کن نزار بفهمه ک بخاطر بکارت ازش میترسی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنهایی بهتر از یه عمر عذابه ..بشین مشکلاتتو حل کن .حل نشد جدا شو
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مگه میشه عقد محضری باشی بعد بگه فراموشت کردم بعد ۵ سال در مورد بکارتت اصلا نمیتونی شکایت کنی چون قاضی میگه همسرت بوده مانع شرعی نداشته کاری که بل خواهر من کردن مهریه هم بعد چند سال دویدن خرج کردن بهت نمیده پس توافقی جدا شو و خودتو مستقل کن قوی باش ضعف داشته باشی شکست میخوری
یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .