2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت فراموشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 57 پست
عزیزم این نگرانی نداره خودمم این شرایطو داشتم الان دگ بکارت مهم نی ت هم تلاشی برا موندنش نکن بذار بر ...

خانواده ی من خیلی سطح فرهنگیشون پایینه

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
اره درسته

الانم از هیچی نترس هرکاری لازمه انجام بده .جدی برخورد کن نزار بفهمه ک بخاطر بکارت ازش میترسی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن مهریه بگیر بعدم ببگو تو فراموش کردی من خاکت کردم

وقتی خودم شکایت کنم مهریه بهم میرسه؟؟

الانم از هیچی نترس هرکاری لازمه انجام بده .جدی برخورد کن نزار بفهمه ک بخاطر بکارت ازش میترسی

به خاطر بکارت نیس

خیلی تنهام

به خاطر بکارت نیس خیلی تنهام

تنهایی بهتر از یه عمر عذابه ..بشین مشکلاتتو حل کن .حل نشد جدا شو

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تنهایی بهتر از یه عمر عذابه ..بشین مشکلاتتو حل کن .حل نشد جدا شو

وقتی میگه بذو شکایت کن حل میشه مشکل ب نظرت

وا ب چ قیمت اخه😐 این پسره الان هوا ورش داشته خونوادت باید پشتت دران

متاسفانه هیچی

اگه خانوادم پشتم بودم الان اینطوری نمیشد

مگه میشه عقد محضری باشی بعد بگه فراموشت کردم بعد ۵ سال     در مورد بکارتت اصلا نمیتونی شکایت کنی چون قاضی میگه همسرت بوده مانع شرعی نداشته  کاری که بل خواهر من کردن   مهریه هم بعد چند سال دویدن خرج کردن بهت نمیده   پس توافقی جدا شو و خودتو مستقل کن قوی باش ضعف داشته باشی شکست میخوری 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
مگه میشه عقد محضری باشی بعد بگه فراموشت کردم بعد ۵ سال     در مورد بکارتت اصلا نمیتونی شکا ...

توافقی قبول نمیکنه فقط میگه برو شکایت کن

توافقی قبول نمیکنه فقط میگه برو شکایت کن

اون نمیخوادت پس خودش باید بره

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .