2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت فراموشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 57 پست

عقد بودید یا نامزد؟؟ خب چرا اجازه دادی دحترونگیتو بگیره؟؟؟؟ برا این روزا میگن تو نامزدی و عقد نزدیکی نباشه!!! 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد بودید یا نامزد؟؟ خب چرا اجازه دادی دحترونگیتو بگیره؟؟؟؟ برا این روزا میگن تو نامزدی و عقد نزدیکی ...

گولم زد

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.

الان وقت سرزنش کردنت نیست انشالله ک خوشبخت بشی .ولی تاپیک خیلی مفیده برا اونایی ک تا نامزد میکنن پرده رو ب گا میدن میگن ما همدیگه رو دوس داریم و مشکلی پیش نمیاد ..من هربار ک این موضوع رو اینجا گفتم همه ریختن سرم ک ارزش یه دختر خیلی ببشتر از یه تیکه گوشته ..ولی متاسفانه تو فرهنگ ما همون گوشت نشونه ابروی یه دختره..

خوااااهشا تو نامزدی از دستش ندین.چون مردا رو پرو میکنه و میتونه سواستفاده کنه ازتون

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

گوه خورده ک...س... ننش مگه دسته خودشه جرش میدن بگو گوه میخوری با جدت بکارتمو درس کن پس سیکتیرو بزن ح...رو...می بدم میاد از ادمای نامرد دی...وووث

ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره😘😘😘
گولم زد

شکایت کن ازش

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

عزیزم میفهمم شرایطتتو امیدوارم بهترینا واست اتفاق بیفته ولی توام بخاطر بکارت خودتو هیچوقت ضعیف نشون نده ک بخوای التماسش کنی یا هرچی چون بقول خودت عقد بودین اگرم نبودین بازم اینکارو نکن بخاطر همچین چیزی

خانوادم اگه پشتم بودن که پنج سال بازیم نمیداد

ببین عزیزم گناه که نکردی

برو مهریتو بذار اجرا 

البته اگر مال و تموال داره حکم توقیف اموال بگیر بدون اینکه بدونه رفتی دادگاه ؛ حتی ماشینش رو از زیر پاش میکشن بیرون

بعدم چون رابطه داشته باهات مهریه ات کامل تعلق میگیره بهت

حتی اکر خوب شذ اخلاقش گولشو نخور 

از پولی که میگیری برای مهریه ات هم میتونی یا خونتو جدا کنی یا کاری برای خودت جور کنی

زرنگ باش و اجازه نده جوانیت خراب بشه

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
ببین عزیزم گناه که نکردی برو مهریتو بذار اجرا  البته اگر مال و تموال داره حکم توقیف اموال بگی ...

زرنگ تر از این حرفاش هیچی به اسم خودش نیس

الان وقت سرزنش کردنت نیست انشالله ک خوشبخت بشی .ولی تاپیک خیلی مفیده برا اونایی ک تا نامزد میکنن پرد ...

اره درسته