2777
2789
عنوان

چ خبرتونه ؟؟!؟!؟😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 141 پست
   آدم باش! من حساب كتاب از دستم زود درميره @ماه_تنها    ايشون مسئول كارا ...

اخرای دی بود 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانسى بود حالا فاز برندار😐 يدونه @ماه_تنها    زد اين با طرح و برنامه قبلى بود يدونه ...

فقط ۰۰ تو 

بقیش سوسول بازیه 😆

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
این رکورده منه    

اينكع شانسى زد

ركوردش دسته خودته نگران نباش

پرچمت بالاس😅

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چی؟ یعنی چی؟ چیکار کردم ؟

آخراى دى افتخار دادم باهام آشنا بشى

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
فقط ۰۰ تو  بقیش سوسول بازیه 😆

😶😶😶

فشار زياد بود

آخراى دى افتخار دادم باهام آشنا بشى

یعنی فق 3 ماه؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ظاهراً همينطوره😐

این 3 ماه مثل 3 سال گدشت ک😐💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فقط ۰۰ تو  بقیش سوسول بازیه 😆

من پستاى هيشكيو وقته حرف زدنه معمولى لايك نميكنم

نميدونم چرا ناخداگاه تورو ميلايكم😐

این 3 ماه مثل 3 سال گدشت ک😐💔

چون فقط تو فكر نقشه و دسيسه بودى

@ماه_تنها  هم ناظر😐

چون فقط تو فكر نقشه و دسيسه بودى @ماه_تنها    هم ناظر😐

من؟

ع من مظلوم تر وجود داره اصلا؟