2777
2789
عنوان

چ خبرتونه ؟؟!؟!؟😡

1414 بازدید | 141 پست

بابا قهوه ای  کردید سایت و

شده واقعا سایت نی نی ها

ب من چ ک با آقای دکتر کات کردی 😆

ب تو چ ک شوهرامون باهامون چطوری رفتار میکنن

ب ما چ جاریت بیو گذاشته بعضیا از دور امامزادن از نزدیک حرومزاده

خجالت بکشین بخدا حق دارن بگن خاله زنکین

نمیشه نفس کشید اینجا آنقدر اشباع شده از نفرت و حسادت و پز و عقده

همش دخترایی ک حتی به سن قانونی نرسیدن  فلانی جذابه فلانی خوشگله فلانی کراشمه.  همشونم معلوم نیس زنن یا مرد حالت تهوع خالصن

اینه ی دختر ایرانی؟؟؟

با چ جراتی میندازید گردن مملکت بی کاری خانوم هارو؟؟ از وقتی کرونا اومده همه محصل ها اومدن نابود کردن همه چیزو 😓

این سایت همین چند ماه پیش بهترین سایت برا مراجعه خانم های مقیم خارج از کشور و باردار بود

الان دخترهای زیر ۱۸ سال آویزون

متاسفانه واقعا وقتی نمیتونیم فرزندانمونو کنترل کنیم چرا غصه ی ناباوری میخوریم؟؟؟؟

یکم برای خودتون ارزش باشید شما رو ب اعتقاداتتون

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

والا همونو بگو 

من چیکار کنم شوهرت سرده 

والا به ما چه رفتی شورت قرمز خریدی 

به ماااااااااچه مادر شوهرت عفریتس 

به ماااااا چه تو با خواهر شوهر نمیسازی

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منکه تازه همین الان اومدم از هیچی خبر ندارم🤧

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

باربکلا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اوکی

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
والا همونو بگو  من چیکار کنم شوهرت سرده  والا به ما چه رفتی شورت قرمز خریدی  به ما ...

آدم ی درد و مرضی داشته باشه حاضره بمیره اینجا نپرسه

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

اجاااازه بده طلا بگيرم انگشتاتو

خعلى دلم ميخواد يكيو تگ كنم😈

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
آدم ی درد و مرضی داشته باشه حاضره بمیره اینجا نپرسه

اره بخدا حتمن واسه آدم یه سوژه میسازن

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑