2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟؟

433 بازدید | 19 پست

سلام خانوما لطفا لطفا راهنماییم کنید چون تو شرایط بدیم شوهرم شب میاد از سرکار منم خونه مادرشوهرمم ب بی بی چک دسترسی ندارم

خانوما من پلی کیستیم (ی سال پیش ی سقط داشتم) از اونموقه دوفاستون میخورم و جلوگیری میکنم ,این ماهم جلوگیری کردم ولی چن بارش جلوگیری طبیعی بوده و خیلی مطمئن نبوده متاسفانه

الان ی هفته ست موعد پریودیمه ولی همش فقط لک قهوه ای دارم و هر چی زنجبیل و آویشن و نبات و زعفرون میخورم نمیاد پریودی 

امروزم ک اومدم خونه مادرشوهرم از صبح درد دارم(اینم بگم دیشب خیلی چیزای سنگین بلند کردم و پله بالا پایین کردم چون مهمون داشتم)

یعنی باردارم؟؟؟چرا درد دارم؟؟؟چیکار کنم الان؟؟؟

تورخدا خواهرانه راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توکه لکه داری و پریود نمیشی باید یه تست میزدی، سرخود گرمیجات نخور، استراحت کن در اولین فرصت تست بزن یا آزمایش بده

باردار بودی هم باید بری دکتر نبودی هم باید بری دکتر

خب توکه لکه داری و پریود نمیشی باید یه تست میزدی، سرخود گرمیجات نخور، استراحت کن در اولین فرصت تست ب ...

آخه همیشه روزای اول پریودیم لکه فقط

ولی این سری خیلی طولانی شد اصن حواسم نبود درگیر مهمونیم بودم

حتما امشب بیبی چک میزنم

آخه همیشه روزای اول پریودیم لکه فقط ولی این سری خیلی طولانی شد اصن حواسم نبود درگیر مهمونیم بودم ح ...

دیگه چیزی نخور، یکمم استراحت کن،خودتو خسته نکن کم کم کاراتو انجام بده

ایشاالله که خیره