2777
2789
عنوان

به نظرتون احتیاج دارم

41 بازدید | 2 پست

بچه ها بابای من و بابا بزرگم شریکی بیست و پنج سال پیش یه ملکی در شمال خریدن  اما خرده خرجاشو پدر بزرگم انجام میداد مثلا سرایدار گزفته بود در عوض میکرد از این خرجها که اصلا در موزدش با بابام مشورت نمی ورد خودش خرج میکرد همون موقع به بابام گفت بیا تو سند نصفش به نامت باشه بابام گفت من به پدر زنم اعتماد دارم الان بابا بزرکم فوت شده و داییم افتاد دنبال فروشش به گقته خودشون ۱۵۰ میخوان بفروشن  الان مامات بزرگم ز زده ۴۰ میلیون به بابام و ۲۰ به مامانم میخواد بده البته مامان بزرگم خیلی مهربونه و کلا خیلی برای ما زحمت کشیده و هر وقت میریم خونشون بهمون میرسه با این سنش برای بچه هام بافتنی میبافه پست میکنه الان بخاطر کرونا بیشتر از یکسال ندیدمش اونا تهرانن ما قم و اینکه ماماتم میگه من رو حرف مامانم حرف نمیزنم و بابامم خیلی مردم دار هست میگه مال دنیا ارزش نداره با اینکه خیلی شرایط مالیمون وخیمه من خیلی ناراحت شدم چون بیست وپنج کم میده به ما

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

خو با داییت صحبت کن 

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.