دل بستم به یه آدم مزخرف یه تایم از زندگیم هدر رفت شاید خیلی مسخره باشه من عاشقه یه آدم خلافکار شدم هنوزم هستم اما اون منو جدی نگرفت با دوستاش شروع کردن به مسخره کردنم مگه نمیگین خدا بزرگه پس خدای من کجاس
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا مسخره کردنم داره ببین پسره چقدر داغونه که خودشم باورش نمیشده یکی عاشقش بشه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
هیشکی منو انگار نمیبینه من تو گذشتم دل یکیو بدجور شکوندم پسره خوبی بود اما من دوسش نداشتم احساس میکنم آه اونه که گرفتتم وگرنه من جز اون به کسی آزاری نرسوندم
استارتر میگذره میدونم واسه سخته ولی الان خیلی بهت فشار نیاد بعد یه م ...
بحث قبول کردن نیس اون یه مدت پیگیرم بود چندباریم افتاد دنبالم من محلش ندادم دوسش داشتم ولی اون نمیدونست بعد الان دوستاش تا منو میبینن بهم میخندن در گوش هم پچ پچ میکنن من نمیدونم دلیلش چیه