2777
2789
عنوان

بیاید کمک🙁

165 بازدید | 13 پست

میخوام تاریخچه گوگل رو پاک کنم ولی میگه یه چیزی اشتباهه برو تو تنظیمات

باید چیکار کنم؟

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی سرچ کردی شیطون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
چی سرچ کردی شیطون

چیزه بدی نبود فکر بد نکنین😁

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟