___فیونا___ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 417 عنوان از اونایی که طراحی و نقاشی بلدن سوال دارم 45 بازدید | 3 پست سلام محو کن همش سیاه شده .باید یکی دیگه بگیرم یا می شه یه لایش رو بردارم ؟ 1399/11/03 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ابادانی عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 398 گلم فقط روی کاغذ بکشش رنگی ک سیاه شده نمیره ولی دیگ کاغذتو سیاه نمیکنه تنها راهش همینه خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ میشه واسه رسیدن ب آرزوم تویی ک ازش خبر داری کمکم کنی بشه همونی که دلم میخواد واقعا میشه 🙂💕این تیکرم واسه رسیدن ب آرزومه
___فیونا___ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 417 گلم فقط روی کاغذ بکشش رنگی ک سیاه شده نمیره ولی دیگ کاغذتو سیاه نمیکنه تنها راهش همینه آخه دیدم لایه لایه هست گفتم شاید بشه لایه هاشو برداشت😅
دختر_ابادانی عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 398 آخه دیدم لایه لایه هست گفتم شاید بشه لایه هاشو برداشت😅 والا من خودم قراره تازه شروع کنم ولی استادم میگفت فقط روی کاغذ بکشیدش شنیدم سنباده هم خوبه ولی اون کشیدن روی کاغذ توصیه کرد خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ میشه واسه رسیدن ب آرزوم تویی ک ازش خبر داری کمکم کنی بشه همونی که دلم میخواد واقعا میشه 🙂💕این تیکرم واسه رسیدن ب آرزومه