2777
2789
عنوان

ترک پوستی

122 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ترک پوستی زیادی دارم در بدنم و میخوام در جلسه سوم خواستگاریم به صورت غیر مستقیم بهشون بگم

به نظرتون چه جوری این مسئله رو بیان کنم و نظرشونو بپرسم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم خیلی ترک پوستی دارم نمیدونم باید گفت یانه. ولی منم پرسیدم از بچه های سایت همه گفتن نباید بگی 

ولی من شاید از مشاوره قبل ازدواج پرسیدم. شما هم همین کار رو بکن 

اصلا مسئله ای نیست ک بخوای عنوان کنی و روش زوم کنی مگه هر آقایی میاد خواستگاری از بدنش یا ظاهرش بهت توضیحی میده ؟ وقتی خودت رو یه مسئله ای حساس شدی و بزرگش میکنی قطعا اون حساسیت تو وجود طرفدمقابلت انتقال میدی حالا نه مسئله ترک هر چیز دیگه ای پس بیخیال شو و هیچی نگو یعنی فکر میکنی انقدر سطحی باشه ک بخاطر ترک نخوادت ؟! 

من نزدیک ۱۵ کیلو کاهش وزن داشتم شکمم پر ترک سفیده مگه میشه نگم؟!☹ واقعا مهم نیست یه همچین چیزی؟

اصلا اهمیتی نداره 

بدن طبیعی انسان همینه!!! ما مدل نیستیم که 

یکی استرچ مارک داره یکی خال یکی لک افتاب سوختگی و ....

اصلا مهم نیست